Οκ, μια και βλεπω ένα θέμα αξιον καταχώρησης μπαίνω στον τόπο. Όλα όσα λέτε είναι σωστά. Μα όλα. Κατα βάσην ο καθένας πορεύεται όπως βολεύεται, ούτως ειπείν, πως αν του αρέσει το swinging ή οι παρτούζες, τότε προφανώς βρίσκει τον άνθρωπο που τα θέλει αυτά και περνάει καλα΄. Το σφάλμα είναι όταν η γυναίκα σου- ο άντρας σου δεν θέλει στην πραγματικότητα και το κάνει μόνο και μόνο επειδή την-τον πιέζεις εσύ για να σε ευχαριστήσει. Τότε υπαρχει το θέμα πως πληγώνεται κατά βάση γιατί κάνει κάτι που δεν του αρέσει.
Στο προκείμενο, εγώ προσωπικά έχω συμμετάσχει σε τρίο 6-7 φορές και μπορώ να πω πως ήταν μια χαρά. Μιλάω πως ήμουνα ο τρίτος σε ζευγάρι. Μέσα από σαιτ γνωριμιών έγινε η φάση, βγήκαμε έξω, άρεσα στη γυναίκα (με δύο ζευγάρια έχει γίνει η φάση) και μου άρεσε και αυτή και όλα ήταν μια χαρά. Σημείωση πως είμαι str8 και δεν υπάρχει περίπτωση καν να αγγίξω άντρα. Το εντυπωσιακό (ειδικά την πρώτη φορά μου έκανε εντύπωση) ήταν πως πραγματικά ο άντρας δεν είχε κανένα μα κανένα πρόβλημα και ήταν σαν να βρισκόμασταν και να γνωριζόμασταν καιρό. Μια χαρά ήτανε, ίσως μάλιστα και να το ξανακανα αν παρουσιαζότανε η ευκαιρία. Με ένα τρίτο ζευγάρι εκείνοι ήθελαν, εγώ έκανα πίσω, δεν μου άρεσε τόσο η γυναίκα για να συμμετάσχω.
Πάντως γίνεται από αρκετούς, αν σου αρέσει και δεν κομπλάρεις με συγκρίσεις κλπ είναι μια χαρά και φυσικά ο σκοπός δεν είναι να κανονίσεις τη γυναίκα του άλλου αλλά να περάσετε όλοι καλά. Δεν είναι κάτι που το κάνω καθημερινά, αλλά μου έχει συμβεί.
Αυτά από εμπειρίες...τι μου θυμίσατε τώρα ... πριν από 2 χρόνια είχε συμβεί τελευταία φορά...και η γυναίκα ήτανε Ρουμάνα...