You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Anta Ts
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Stupid Horse
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
ρε φίλε cdsklava γιατί χαλάς το thread της Άντας ?
ποστάρησε στη γενική συζήτηση ή στα κροσάκια ενημέρωση και γράψε ό,τι θές
ποστάρησε στη γενική συζήτηση ή στα κροσάκια ενημέρωση και γράψε ό,τι θές
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Αυτο που ανεβαζει ανα 3 ωρες αγγελιες μετα την περνεις να κανονησεις και δεν το σηκωνει ...Μπορει να με τρελανει..δεν την βρισκω ποτε..
Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα ;
ΚΙ εγώ όταν είχα κάνει το σκηνικό ετσί ήταν. Σπαμαρε την και θα το σηκώσει κάποια στιγμή
parr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 13
- Like
- 15
- Πόντοι
- 236
Έτσι κάνει εγώ είχα προσπαθήσει να πάω αλλά δε σήκωνε τηλ κάποιες φορές και μέχρι που το σηκωσε ήταν αποτομη λες και θα πήγαινα να την βιασω...τεσπα με το που είδα την ιστορία της που ήταν ωραίος τυπάκος σα Μιχάλης δε μπορώ να πάω να δώσω 50ρικο σκέφτομαι τον Μάικ με το μουστάκι το ομορφοπαιδο και χαλιέμαι και το εννοώ ούτε τσάμπα δε μπορώ να πάω.
Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Έτσι κάνει εγώ είχα προσπαθήσει να πάω αλλά δε σήκωνε τηλ κάποιες φορές και μέχρι που το σηκωσε ήταν αποτομη λες και θα πήγαινα να την βιασω...τεσπα με το που είδα την ιστορία της που ήταν ωραίος τυπάκος σα Μιχάλης δε μπορώ να πάω να δώσω 50ρικο σκέφτομαι τον Μάικ με το μουστάκι το ομορφοπαιδο και χαλιέμαι και το εννοώ ούτε τσάμπα δε μπορώ να πάω.
Ακριβως. Εγώ είχα κάνει σχέδιο πριν δω αυτό το βίντεο τώρα δεν τη παλεύω να πάω
Πολύ βαρεμάρα, περισσότερο παθητική. Βυζιά σιλικονούχα, πράγμα που μου τη σπάει γενικά. Επίσης το σπίτι στην άκρη του πουθενά, ψάχνεις μια ώρα.την δοκιμασες φιλε..?εντυπωσεις?
Πολύ βαρεμάρα, περισσότερο παθητική. Βυζιά σιλικονούχα, πράγμα που μου τη σπάει γενικά. Επίσης το σπίτι στην άκρη του πουθενά, ψάχνεις μια ώρα.
Βασικα συμφωνω απολυτα. ΠΟΛΥ βαρεμαρα ομως, σχεδον σαν αγγαρεια. Μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα διαβασει πολυ καλα λογια και απογοητευτηκα.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 3.886
καμια προσφατη εμπειρια?
καμια προσφατη εμπειρια?
συμφωνήσαμε 1 ώρα για 50 ευρώ κι εκείνη παθητική. Πολύ καλό σεξ. Τα έδωσε όλα. Ευγενική και καθαρή. Θα την ξανατιμήσω οπωσδήποτε.
Marcello Mastroianni
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Δεν ξερω ρε παιδια..και μονο που την ειχα δει στην εκπομπη της Αννιτας Πανια να δειχνει φωτογραφιες της οταν ηταν ενα δροσερο τρυφερο αγορι με πουκαμισακι και χωριστρα στο πλαι,που θυμιζε George Michael καπου ξενερωνω και δεν θα πηγαινα μαζι της. Μηπως και τα δοντια της ειναι αρκετα μαυρα απο τον καφε και το τσιγαρο.
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω ρε παιδια..και μονο που την ειχα δει στην εκπομπη της Αννιτας Πανια να δειχνει φωτογραφιες της οταν ηταν ενα δροσερο τρυφερο αγορι με πουκαμισακι και χωριστρα στο πλαι,που θυμιζε George Michael καπου ξενερωνω και δεν θα πηγαινα μαζι της. Μηπως και τα δοντια της ειναι αρκετα μαυρα απο τον καφε και το τσιγαρο.
κι εγώ την είδα την εκπομπή, αλλά δεν με πτόησε. Και δικαιώθηκα. Είναι όμορφη, έχει πολύ αθλητικό κορμί, έχει λειτουργικότατο εργαλείο σε νορμάλ διαστάσεις, είναι χαμογελαστή, έχει χώρο καθαρό, δεν γκρινιάζει, δίνει γλωσσόφιλα αν θες, είναι κατά 90% gfe , με μεγάλη άνεση χρόνου. Αυτά. Α, και τα δόντια της δεν είναι μαύρα!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 109K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 774
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις