Νέα

Anta Ts

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Stupid Horse
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

cdsta4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2015
Like
4
Πόντοι
0
an kapoios endiaferete gia crossdress pathitiki apo athina edo eimai.de to kanw epaggelmatika

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
ρε φίλε cdsklava γιατί χαλάς το thread της Άντας ?
ποστάρησε στη γενική συζήτηση ή στα κροσάκια ενημέρωση και γράψε ό,τι θές

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Αυτο που ανεβαζει ανα 3 ωρες αγγελιες μετα την περνεις να κανονησεις και δεν το σηκωνει ...Μπορει να με τρελανει..δεν την βρισκω ποτε..
Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα ;

OP
OP
S

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Αυτο που ανεβαζει ανα 3 ωρες αγγελιες μετα την περνεις να κανονησεις και δεν το σηκωνει ...Μπορει να με τρελανει..δεν την βρισκω ποτε..
Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα ;

ΚΙ εγώ όταν είχα κάνει το σκηνικό ετσί ήταν.  Σπαμαρε την και θα το σηκώσει κάποια στιγμή

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Έτσι κάνει εγώ είχα προσπαθήσει να πάω  αλλά δε σήκωνε τηλ κάποιες φορές και μέχρι που το σηκωσε ήταν αποτομη λες και θα πήγαινα να την βιασω...τεσπα με το που είδα την ιστορία της που ήταν ωραίος τυπάκος σα Μιχάλης δε μπορώ να πάω να δώσω 50ρικο σκέφτομαι τον Μάικ με το μουστάκι το ομορφοπαιδο και χαλιέμαι και το εννοώ ούτε τσάμπα δε μπορώ να πάω.

OP
OP
S

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
385
Πόντοι
21
Έτσι κάνει εγώ είχα προσπαθήσει να πάω  αλλά δε σήκωνε τηλ κάποιες φορές και μέχρι που το σηκωσε ήταν αποτομη λες και θα πήγαινα να την βιασω...τεσπα με το που είδα την ιστορία της που ήταν ωραίος τυπάκος σα Μιχάλης δε μπορώ να πάω να δώσω 50ρικο σκέφτομαι τον Μάικ με το μουστάκι το ομορφοπαιδο και χαλιέμαι και το εννοώ ούτε τσάμπα δε μπορώ να πάω.

Ακριβως. Εγώ είχα κάνει σχέδιο πριν δω αυτό το βίντεο τώρα δεν τη παλεύω να πάω

bk

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
την δοκιμασες φιλε..?εντυπωσεις?
Πολύ βαρεμάρα, περισσότερο παθητική. Βυζιά σιλικονούχα, πράγμα που μου τη σπάει γενικά. Επίσης το σπίτι στην άκρη του πουθενά, ψάχνεις μια ώρα.

Mortek81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια!! Που την βρισκουμε την Αντα?

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
Άλλαξε όνομα πλέον λέγεται μιχαελα. ..

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Πολύ βαρεμάρα, περισσότερο παθητική. Βυζιά σιλικονούχα, πράγμα που μου τη σπάει γενικά. Επίσης το σπίτι στην άκρη του πουθενά, ψάχνεις μια ώρα.

Βασικα συμφωνω απολυτα. ΠΟΛΥ βαρεμαρα ομως, σχεδον σαν αγγαρεια. Μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα διαβασει πολυ καλα λογια και απογοητευτηκα.

bloublou

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
εμένα με ευχαρίστησε και σαν παθητική και σαν ενεργητική . φιλόξενο άτομο χαμογελαστό και σε κάνει να νιώσεις άνετα με κουβέντα. Δεν ήταν καθόλου ξεπέτα να πάρει τα λεφτά και να σε στείλει.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.871
Πόντοι
3.886
καμια προσφατη εμπειρια?

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Δεν ξερω ρε παιδια..και μονο που την ειχα δει στην εκπομπη της Αννιτας Πανια να δειχνει φωτογραφιες της οταν ηταν ενα δροσερο τρυφερο αγορι με πουκαμισακι και χωριστρα στο πλαι,που θυμιζε George Michael καπου ξενερωνω και δεν θα πηγαινα μαζι της. Μηπως και τα δοντια της ειναι αρκετα μαυρα απο τον καφε και το τσιγαρο.

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
Δεν ξερω ρε παιδια..και μονο που την ειχα δει στην εκπομπη της Αννιτας Πανια να δειχνει φωτογραφιες της οταν ηταν ενα δροσερο τρυφερο αγορι με πουκαμισακι και χωριστρα στο πλαι,που θυμιζε George Michael καπου ξενερωνω και δεν θα πηγαινα μαζι της. Μηπως και τα δοντια της ειναι αρκετα μαυρα απο τον καφε και το τσιγαρο.

κι εγώ την είδα την εκπομπή, αλλά δεν με πτόησε. Και δικαιώθηκα. Είναι όμορφη, έχει πολύ αθλητικό κορμί, έχει λειτουργικότατο εργαλείο σε νορμάλ διαστάσεις, είναι χαμογελαστή, έχει χώρο καθαρό, δεν γκρινιάζει, δίνει γλωσσόφιλα αν θες, είναι κατά 90% gfe , με μεγάλη άνεση χρόνου. Αυτά. Α, και τα δόντια της δεν είναι μαύρα!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom