χθες πηγα στο μπουρδελο στην λευκα. εφερε καινουργιο μωρο. καλη κοπελα αν κ δεν μου πολυαρεσε. μου εξηγησε μετα την πιπα οτι δεν ανεβαινει πανω σου παρα μονο στα 4 κ απο κατω. απο την Πολωνια ειναι 22 ετων, ονομα δεν θυμαμαι. το διπλα σπιτι δεν εχει ανοιξει ακομα. απο δευτερα ειπε. αυτα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνοιξε άνοιξε άνοιξε νέο «σπίτι» στην Πάτρα (Γλαύκου 118)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis333
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 218
- Εμφανίσεις 75K
-
- Ετικέτες
- πάτρα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
μάγκες το καινούργιο μαγαζί στη πάτρα είναι απίστευτο.είμαι φοιτητής και θέλω να ικανοποιώ τις ανάγκες μου επειδή στο τει κυκλοφορούν πολλά άλογα.ήθελα λοιπόν να καβαλήσω!!!ένας φίλος είπε για το μαγαζί στη γλαυκού 118.η υπηρεσία είναι πολύ καλή και δε νιώθεις άβολα,ισα ισα .η κοπέλα είναι άψογη,σκέτο φωτομοντέλο!!!με 35 ευρώ πήδηξα γκόμενα ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΣΤΟ ΤΕΙ.ΜΙΑ ΧΑΡ’!!!και έμαθα ότι ανοίγει και άλλο μαγαζί στον ίδιο χώρο,οποτε καλά γαμήσια!!!!!!
reymatoforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας ρε μάγκες!χαιρετώ! Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι παίζει αυτό τον καιρό με το σπιτάκι με την ταμπέλα "Ελένη" στην Όθωνος Αμαλίας και το άλλο παραδίπλα, δίπλα στα αστέρια? Δηλαδή, τι παίζει από κοπέλες, "παρεχόμενες υπηρεσίες"(πίπα,στάσεις,αν δίνουν κώλο κτλ ξέρετε εσείς), τιμές κ.τ.λ. γιατί ενδιαφέρομαι να πάω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πήγα σήμερα (κυριακή 22/6) κατά τις 2 το μεσημέρι. Ήταν μια Ρουμάνα που μιλούσε αρκετά καλά ελληνικά. Καλή ατμόσφαιρα, λίγη κουβεντούλα κτλ. Δεν πρέπει να είναι και πολύ θερμή γενικά αλλά σε εμένα φέρθηκε πολύ ευγενικά. Είμαι και μικρός στην ηλικία και είχαμε πιάσει και κουβεντούλα ενώ τις εξηγόμουν πισωκολλητά. Είχα πάντως καλή έμπνευση γιατί ήταν το καλύτερο πισωκολλητό που έχω κάνει. η Ελένη είναι σχετικά ψηλή και διευκόλυνε αυτή τη στάση. Μπορεί γενικά να μην είναι τόσο καλή επιλογή αλλά εγώ θα ξαναπάω γιατί πέρασα πολύ καλά.
reymatoforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ, συναγωνιστή!θα το τιμήσω δεόντως!!! Μήπως ξέρεις να μου πεις τι ώρες είναι ανοιχτό?Γιατί θέλω να πάω βράδυ..Απο τιμή?
Ειχα πάει Πάτρα για κάτι δουλειές και πέρασα και από την γλαύκου να δω τι παίζει… παιδιά είναι κάτι ανάμεσα σε μπουρδέλο και στούντιο… είχε πολύ καθαρά δωμάτια με νιπτήρα , τηλεόραση κλπ… η κοπελίτσα ήταν ρουμάνα με ωραίο κορμί , συμπαθητικό μουτράκι και ένα μεγάλο τατού με λουλούδια στο δεξί μπούτι και κωλομέρι…. Καλό και βαθύ γλείψιμο και παιχνίδι με τα @@ και μετά με καβάλησε και μου έχωσε τα βυζιά της στα μούτρα και παίξαμε άγρια για λίγη ώρα…. Το απλό είναι στα 35€, μετά 69 στα 50€ , ακάπωτο 80€….
scorpion36g
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες τα σπιτάκια στη Γλαύκου έχουν γίνει 3.
Είναι το 2 μαζί και το τρίτο το άνοιξε η Ελένη που δούλευε στην όθωνος Αμαλίας. Κάποιοι στο Site διάβασα ότι την έξαχναν. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι γ'αυτή ας μας πει και μας που δεν την ξέρουμε πόσο καλή είνα, πάντως το σπιτάκι της δίπλα στα άλλα δύο (από άλλη είσοδο) είναι σούπερ λούξ.
Έκανα χθές το βράδυ γύρο στις 23:30 μια περατζάδα.
Τώρα στα άλλα δύο σπιτάκια, στο ένα ήταν ένα δύμετρο ξανθό και στο άλλο ήταν ένα μαλαχροινό άλογο πολύ καβλίαρικο Αντζολίνα το όνομα (φρέσκο πράμα προχθές ήρθε μου είπε).
Τέλεια πίπα έδινα φιλία παντού, ελεύθερα πιασήματα, όλες τις στάσεις και στο τέλος με άφησε να τελειώσω πάνω στα βυζιά της.Απ' ότι φάνηκε της αρέσει αυτό που κάνει.Θα τημήσω ξανά.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας. Όσο για της τιμές 35 ευρώ το απλό, 50ε μασάζ και το απλό, 70ε το απλό συν το 69 και 80ε πίπα άνευ και λοκώ. Εγώ έκανα το πρώτο και ήταν όλα τα λευτά, που να κάνω και το τελευταίο.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Είναι το 2 μαζί και το τρίτο το άνοιξε η Ελένη που δούλευε στην όθωνος Αμαλίας. Κάποιοι στο Site διάβασα ότι την έξαχναν. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι γ'αυτή ας μας πει και μας που δεν την ξέρουμε πόσο καλή είνα, πάντως το σπιτάκι της δίπλα στα άλλα δύο (από άλλη είσοδο) είναι σούπερ λούξ.
Τώρα στα άλλα δύο σπιτάκια, στο ένα ήταν ένα δύμετρο ξανθό και στο άλλο ήταν ένα μαλαχροινό άλογο πολύ καβλίαρικο Αντζολίνα το όνομα (φρέσκο πράμα προχθές ήρθε μου είπε).
Τέλεια πίπα έδινα φιλία παντού, ελεύθερα πιασήματα, όλες τις στάσεις και στο τέλος με άφησε να τελειώσω πάνω στα βυζιά της.Απ' ότι φάνηκε της αρέσει αυτό που κάνει.Θα τημήσω ξανά.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας. Όσο για της τιμές 35 ευρώ το απλό, 50ε μασάζ και το απλό, 70ε το απλό συν το 69 και 80ε πίπα άνευ και λοκώ. Εγώ έκανα το πρώτο και ήταν όλα τα λευτά, που να κάνω και το τελευταίο.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
scorpion36g
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάγκες τα σπιτάκια στη Γλαύκου έχουν γίνει 3.
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας. Όσο για της τιμές 35 ευρώ το απλό, 50ε μασάζ και το απλό, 70ε το απλό συν το 69 και 80ε πίπα άνευ και λοκώ. Εγώ έκανα το πρώτο και ήταν όλα τα λευτά, που να κάνω και το τελευταίο. Boobies Boobies Boobies
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας. Όσο για της τιμές 35 ευρώ το απλό, 50ε μασάζ και το απλό, 70ε το απλό συν το 69 και 80ε πίπα άνευ και λοκώ. Εγώ έκανα το πρώτο και ήταν όλα τα λευτά, που να κάνω και το τελευταίο. Boobies Boobies Boobies
scorpion36g
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε για την ελενη η ταριφα ειναι 30 ευρω. πες μας ομως αν ειναι καλη αν ξερεις ς'αυτο που κανει?
τΜάγκες τα σπιτάκια στη Γλαύκου έχουν γίνει 3.
φιλε, πηγα κ εγω στην μαυρομαλλα. ειναι απιστευτη!! να σε ρωτησψ κατι? την ρωτησες πριν τελειωσεις πανω της κ σου ειπε ναι? η το εκανες μονος σου?Μάγκες τα σπιτάκια στη Γλαύκου έχουν γίνει 3.
scorpion36g
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μονη της μου το προτεινε
Minarascity
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Συντροφοι!
Προ 2μηνών πήγα σε αυτό το διάσημο σπιτάκι για να το μπίξω και εγω....
Καθαριοτητα 8,5/10
Παρκινγκ 10/10
πήδηξα ενα μελαχρινο γκομενάκι με ενα μεγαλο τατου στο δεξιο μπουτι.
προσωπο 0/10
σωμα 10/10
μουνακι το πιο σφιχτο που εχω μπει ποτε, τωρα φανταζομαι 8α εχει ξεχιλωσει.
ορεξη.. μειον απειρον.
Η μικρη αναιδεστατη καριολιτσα , βγαζει γλώσσα, συγκεκριμενα μου ειπε αντε να τελειωνουμε ρε φιλε, απροθυμη και μη συνεργασιμη
Μάγκες αυτο το μαλακισμενο ειναι ΧΑΣΙΜΟ ΛΕΦΤΩΝ. ΚΑΙ 1ΕΥΡΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ
Προ 2μηνών πήγα σε αυτό το διάσημο σπιτάκι για να το μπίξω και εγω....
Καθαριοτητα 8,5/10
Παρκινγκ 10/10
πήδηξα ενα μελαχρινο γκομενάκι με ενα μεγαλο τατου στο δεξιο μπουτι.
προσωπο 0/10
σωμα 10/10
μουνακι το πιο σφιχτο που εχω μπει ποτε, τωρα φανταζομαι 8α εχει ξεχιλωσει.
ορεξη.. μειον απειρον.
Η μικρη αναιδεστατη καριολιτσα , βγαζει γλώσσα, συγκεκριμενα μου ειπε αντε να τελειωνουμε ρε φιλε, απροθυμη και μη συνεργασιμη
Μάγκες αυτο το μαλακισμενο ειναι ΧΑΣΙΜΟ ΛΕΦΤΩΝ. ΚΑΙ 1ΕΥΡΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.640
- Πόντοι
- 9.931
Ρε παιδιά το ξανθό το έχει πάρει κανείς; φαίνεται πολύ δυνατό!
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Κριμα παντως που το σπιτι δεν εχει μπει καν στον καταλογο.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
reymatoforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλό! Ειδικά το ξανθό στη δεύτερη φωτο τα σπάει! Μια ερώτηση: Μήπως παει από'κει κάποιο λεωφορείο?Ξέρει κάποιος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις