Νέα

Άνοιξε άνοιξε άνοιξε νέο «σπίτι» στην Πάτρα (Γλαύκου 118)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis333
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 75K
  • Ετικέτες
    πάτρα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Πάτρας στον κατάλογο

p0kav

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
4
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι παιζει τωρα εκει απο κοριτσια??

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
κανα νεο ρε παιδια απο γλαυκο επειδη εχω καιρο να παω...

and_patra

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
8
Πόντοι
1
τι διαολο... κανεις δεν παει πια γλαυκο?
κριση ε?
αστα να πανε...

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
αντε δες να δουμε κι εμεις.. η αν θες παμε μαζι δευτερα :P

XNIKO

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
παιδια κατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθολου αυτο το μερος πολλα τα λεφτα και οι υπηρεσιες τους χαλια μπαινουν μεσα τα πουτανακια και αντε γρηγορα να τελειωνουμε δηλαδη δεν καταλαβα τα 35 ευρω τους φαινοντα λιγα? βρε ουστ χιλιες φορες φορες να ανεβω αθηνα να καψω 30 ευρω βενζινη και με τα 35 ευρω τους γαμαω 3 φορες στην αθηνα ασε αν προσφερω και 50 σε ενα στουντιο που θα γινει της τρελλης

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κατα την γνωμη μου δεν αξιζει καθολου αυτο το μερος πολλα τα λεφτα και οι υπηρεσιες τους χαλια μπαινουν μεσα τα πουτανακια και αντε γρηγορα να τελειωνουμε δηλαδη δεν καταλαβα τα 35 ευρω τους φαινοντα λιγα? βρε ουστ χιλιες φορες φορες να ανεβω αθηνα να καψω 30 ευρω βενζινη και με τα 35 ευρω τους γαμαω 3 φορες στην αθηνα ασε αν προσφερω και 50 σε ενα στουντιο που θα γινει της τρελλης
γραψτε καμια κριτικη οσοι εχετε δοκιμασει να ξερουνε και οι υπολοιποι τι να κανουν..ειναι πραγματι τελιως ξεπετα η δουλεια εκει??απο ολες τις κοπελες?κατι σαν πολιτικη του μαγαζιου ? μαυρο και αραχνο τοτε..

lamxan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γραψτε καμια κριτικη οσοι εχετε δοκιμασει να ξερουνε και οι υπολοιποι τι να κανουν..ειναι πραγματι τελιως ξεπετα η δουλεια εκει??απο ολες τις κοπελες?κατι σαν πολιτικη του μαγαζιου ? μαυρο και αραχνο τοτε..

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο πρώτο σπίτι μεσημέρι και ήταν μια καινούργια κοπέλα μικρή σε ηλικία.
Αν και δοκίμασα το Full extra πρόγραμμα δεν το ευχαριστήθηκα γιατί το μικρό ήταν στον κόσμο του και επιπλέον έλεγε ότι πονούσε και εγώ απλά σπαστικά.
Καλύτερα μάλλον στο επόμενο σπίτι με την εύσωμη κυρία.
Το άσχημο είναι ότι πριν από λίγο καιρό είχε πολύ καλές κοπέλες αλλά τώρα άπατα.

ev-angel

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
laxman poies exeis dokimasei re file sto prosexeto?aksizan-ei kamia apo autes?onomata sugkratises?

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτη τη περιοδο ποιες δουλευουν εκει ρε παιδια?

lamxan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
laxman poies exeis dokimasei re file sto prosexeto?aksizan-ei kamia apo autes?onomata sugkratises?

Η καλύτερη για εμένα ήταν η Ellena  από Ρουμανία όχι ότι ήταν το κορμί αλλά ότι έκανε το έδειχνε χωρίς να υποκρίνεται.
Τον μήνα που μας πέρασε έλειπε για διακοπές,
Μια ψηλή μελαχρινή δεν ξέρω πως την λένε είναι λίγο απότομη και θέλει να φύγει μετά από λίγο δουλεύει ακόμη νομίζω , τις Alma- Βίκυ δεν τις έχω δει .
Σπάζομαι γιατί από την κορυφή πας στον πάτο ξαφνικά και λες δεν ξανάπαω.
Το μικρό που έχει έρθει τώρα τελευταία  όπως είπα και πριν είναι λες και δεν ξέρει τι να κάνει, ίσως είναι ακόμη στην αρχή αλλά …. . 

ev-angel

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
thanks file lamxan gia tin enimerwsi..opoio allo paidi exei kapoia antistoixi empeiria as tin parousiasei na exoume mia oloklirwmeni eikona tou studio..keep posting mates!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
thanks file lamxan gia tin enimerwsi..opoio allo paidi exei kapoia antistoixi empeiria as tin parousiasei na exoume mia oloklirwmeni eikona tou studio..keep posting mates!!

Γράφε σε παρακαλώ με μικρά Ελληνικά μόνο. Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ. Διόρθωσε το ποστ σου. Ευχαριστώ.

lamxan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχθές πήγα μια ακόμη βόλτα στο Γλαύκο
Πήγα στο δεύτερο κατά σειρά σπίτι αφού πρώτα είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπαν ότι από τις 20:00 και ύστερα θα ήταν η Βίκυ.
Την Βίκυ την έχω δει από ανάλογο site και είπα να την ¨ δω ¨από κοντά :knockinb:.
Πήγα και τελικά δεν ήταν η Βίκυ αλλά η Λίνα Γερμανίδα. Η Βίκυ ήταν στο πρώτο σπίτι αλλά δεν πήγα γιατί δυο φορές που έχω πάει για τα ίδια ακριβός πράγματα με χρεώνει πολύ περισσότερο :think:.
Μια φορά που ήταν το παιδί από το δεύτερο σπίτι η χρέωση ήταν κανονική άρα μάλλον το παιδί του πρώτου σπιτιού με έχει δει με ¨καλό¨ μάτι και με χτυπάει :s&m_3: ανάλογα.
Όσο λοιπόν και αν είχα κ….. ει για την Βίκυ δεν πήγα >:(.
Η Λίνα ξανθούλα με λίγα παχακια έδειχνε να γουστάρει αλλά κοίταγε συνέχεια το ρολόι .
Καλή κοπέλα αλλά δεν θα έλεγα ότι το ευχαριστήθηκα.
Ρε παιδιά εσείς έχετε άποψη επί του θέματος ή μήπως εγώ δεν τα βλέπω σωστά….. :( .

ev-angel

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
την βικυ τιν εχω δοκιμασει αθηνα..ευγενικη-προθυμη αλλα βιαζεται γενικα δεν το απολαμβανει τοσο..για τιν λινα δεν εχς γνωμη..πηρες απλο προγραμμα?στο 2ο σπιτακι?απο συμπεριφορα ειδες να τιμαει τα λεφτα της lamxan..και απο ιζαμπελλα που ειναι τωρα γνωριζουμε τιποτα?..ξερει κανενας συναγωνιστης?

lamxan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πήρα απλό πρόγραμμα αλλά το ¨ενισχυμένο¨ :rockon: δεν μπορώ να σου πω αν τιμά τα λεφτά της η Λίνα :think:.
Για την Ιζαμπελα έχω διαβάσει κάποια σχόλια εδώ μέσα αλλά δεν έχω άποψη.
Δεν ξέρω για την Βίκυ αλλά είναι κορμάρα ….  :o

XNIKO

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
0
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛΑ 35 ΕΥΡΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΠΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΓΑ ΓΛΑΥΚΟΥ 120 ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ.ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ev-angel

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
XOUNIKO αυτο το σπιτακι που λες ειναι διπλα απο το prosexeto ή μπαινεις μεσα στο prosexeto?η κοπελα (δεν ανααφερομαι στην ιζαμπελα)καλή μπορείς να μας περιγραψεις αν θελεις λεπτομερειες εμφανισης&περι υπηρεσίας&χρονου και αν αξιζει τα λεφτά της ή αν ξερεις ωρές λειτουργιας πανω-κατω..γτ δεν ηξερα οτι παιζει και διπλα απο το prosexeto&αλλο σπιτακι.ευχαριστω εκ των προτερων συναγωνιστη.

lamxan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να λέει αυτο που ειναι δίπλα.

Stories

Νέο!

Stories