You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άνοιξε άνοιξε άνοιξε νέο «σπίτι» στην Πάτρα (Γλαύκου 118)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antonis333
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 218
- Εμφανίσεις 75K
-
- Ετικέτες
- πάτρα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Λοιπόν μάγκες το σπιτάκι στην γλαύκου είναι καθαρό, ο τσάτσος (αδερφή) τυπικός αν και θα πρεπε να σου αναφέρει το πρόγραμμα. Τώρα έχει ενα αρκετά καλό μουνάκι απο ρουμανία 1.60 υψος ξανθό γαλανά μάτια 21 χρονών βαλεντίνα την λένε αν θυμάμε καλά και στο κρεβάτι μέτρια-καλή θα βάλω 7.
kapios_kisss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια αναφερει τηλεφωνο και γραφει γλαυκου 118.το ιδιο ειναι.το τηλ γιατι το γραφει?
μηπως κλεινεις ραντεβου και γαμας σαν να εισαι σε στουντιο.ι ειναι απλο μπουρδελο?
μηπως κλεινεις ραντεβου και γαμας σαν να εισαι σε στουντιο.ι ειναι απλο μπουρδελο?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Πρεπει να το τσεκαρω καποια στιγμη το μαγαζι μιας και εχω σπιτι στην Πατρα. Προτεινω η εικονα να μπει στον καταλογο.
καλησπερα μαγκες. νεο αιμα στην Πατρα. απο χθες εχει ενα καστανο γαλανοματικο με καλο βυζι. χθες ηταν η πρωτη της μερα κ ετυχε κ πηγα κ εγω. Ρουμανα 21 ετων. κανει καλο τσιμπουκι κ ειναι συμπαθητικη. την συνιστω ανεπιφυλακτα...
minarass69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επιθεση μετα απο ΘΩΔΗ 29/2/08 με φιλο για να δουμε τι παιζει στο στουντιο-ντελο της γλαυκου. ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ οτι οι καβλες απο τα χιλιαδες πιπινια ,τις μαμαδες και τις θειάδες που ξεσαλωναν στο αναπαντεχο γλεντι στην πλ.γεωργιου ηταν πυξιδα για εκτονωση σρην τανα που θα μας εκανε κλικ. ΛΟΙΠΟΝ επαιζε η ΧΡΙΣΤΙΝΑ απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ με σωμα και κουνημα στυλ στριτιτζους κ χαμογελο που σε εφτιαχνε να την πιτσιλισεις. ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ..Μεσα στο δωματιο η μαυρισμενη απο ψωλαριουμ γερμανιδα(γυρω στα 25 με 30 σε ηλικια)με τη επιδερμιδα σα βελουδο και τη GFE διαθεση της κανει φοβερο γαμησακι..βεβαια οι γεματες προσποιηση ταχα μου ταχα μου φωνες κραυγες καβλας που βγαζει λες και παιζει σε ταινια πορνο σε χαλανε λιγο..αλλα απο την αλλη το αξιογαμητο σετακι που εχει και στενο μουνακι με σκουλαρικακι παρακαλω σε στελνει..πηρα δυο στασεις..ιεραποστολης και στα 4χ4 οπου η γερμανις κανει φοβερο στησιμο και σε συνδιασμο με τη θεα της κολαρας της νουμερο δυο, εριξα κατι ζεστα φιλικα μπατσακια στα κολομερια για να απασφαλισω το υγρο πυρ που με χαρα εκτοξευθηκε στο στενο,υγρο ηδονοδοχειο της . ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΓΡΑΦΩΝ εχει εμπειριες χιλιαδες απο αναλογες υπηρεσιες ανα τας ευρωπας σε σπιτακια με ειδικευση στη φυλης και περιξ οποτε με αριστε τι 10 ενα 8ρακι το παιρνει το χριστινακι
Pipinokinhgos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς αυτή την εποχή τι κοπέλες παίζουν στο μαγαζί?
τα βραδια εχει μια αρχιδο. μην πας. γρηγορο τσιμπουκι κ σου βγαζει κ γλωσσα αν της πεις κουβεντα.Ξέρει κανείς αυτή την εποχή τι κοπέλες παίζουν στο μαγαζί?
Καλημέρα σε ολους!μετα απο επισκεψη στο ντελακι της Γλαυκου την Κυριακη πληροφορηθηκα οτι απο Τεταρτη μετα το Πασχα ανοιγει και δευτερο σπιτακι στο ιδιο χωρο με τρελλα πραγματα οπωσ ειπε ο τσατσος!Ακαπωτα,κωλαρακια,μαστιγια και δονητες για τουσ λατρεισ του ειδους!Αν και πλεον σπανια δινω το παρον στο συγκεκριμενο μαλλον θα δωσω παρουσια!οποιοσ συναγωνιστης μπουρδελιαρης το επισκευτει πρωτος ας δωσει και σε μας τους ερασιτεχνες πληροφοριες!
minarass69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανενας μιναρας που να επισκεφτηκε τα ντελοσπιτα της γλαυκου ας δωσει τα φωτα του ρε παιδια..αν και ο τσατσος που μιναρει στο πρωτο σπιτακι οτι.. ορεγεται και.. ονειρευεται..χαιρεται..)ακου ακαπωτα(ουστ!),κωλαρακια(ανδρικα μαλλον εννοει..)μαστιγια(του αρεσουν τα αυταρχικα..?)δονητες(κοστιζουν οι μπαταριες και αν παρετε σας χρεώνουν εξτρα..συστηνονται μονο σε κοντοψωληδες..)ρε φερτε κανα μουνι να σκισουμε κι αφηστε τις μιναρισιες λεω γω..Καλημέρα σε ολους!μετα απο επισκεψη στο ντελακι της Γλαυκου την Κυριακη πληροφορηθηκα οτι απο Τεταρτη μετα το Πασχα ανοιγει και δευτερο σπιτακι στο ιδιο χωρο με τρελλα πραγματα οπωσ ειπε ο τσατσος!Ακαπωτα,κωλαρακια,μαστιγια και δονητες για τουσ λατρεισ του ειδους!Αν και πλεον σπανια δινω το παρον στο συγκεκριμενο μαλλον θα δωσω παρουσια!οποιοσ συναγωνιστης μπουρδελιαρης το επισκευτει πρωτος ας δωσει και σε μας τους ερασιτεχνες πληροφοριες!
george1986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν πηγε κανεις ακομα στο νεο σπιτακι?
Λοιπόν μάγκες το σπιτάκι στην γλαύκου είναι καθαρό, ο τσάτσος (αδερφή) τυπικός αν και θα πρεπε να σου αναφέρει το πρόγραμμα. Τώρα έχει ενα αρκετά καλό μουνάκι απο ρουμανία 1.60 υψος ξανθό γαλανά μάτια 21 χρονών βαλεντίνα την λένε αν θυμάμε καλά και στο κρεβάτι μέτρια-καλή θα βάλω 7.
george1986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
35 ευρώ για το κλασικό πρόγραμμα (τσιμπουκάκι στην αρχή ε μετά της τον καρφώνεις) δεν ξέρω αν έχει και άλλα προγράμματα. κατά βάση φέρνει καλά κομμάτια. Μια φορά μου έκατσε μια φόλα με μια αγγλίδα όπως μου είπε γύρω στα 40 δεν θυμάμε το ονομά της είχε ένα μουνι σαν φουγάρο και εκτός αυτού δεν ήθελε να της πιάνεις την ρώγα ούτε να την γλύψεις λίγο άκου δω με την καριόλα! της λέω αμα δεν θες να σε ακουμπάμε πολύ εμείς οι μικροί τι περιμένεις απο τους γέρους? μου λέει εγώ είμαι επαγγελματίας και κάτι τέτοιες παπαριές. Τέλος πάντων το χαψα γιατι μου την έσπασε πολύ άγρια έκανα παράπονα στον τσάτσο και μου είπε οτι σε λίγες μέρες θα την αλλάξω. Ευτυχώς που δεν κρατάνε συνέχεια της ίδιες. Το μαγαζί καλό φένεται αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία απο άλλα διαφορετικά για να έχω μια σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη.
paliomalakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eυχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες! Μια και φαινεσαι γνωστης, στην Πατρα παιζει τιποτα αλλο απο μπουρδελα ή βιζιτες?Γιατι εχω την εντυπωση οτι η κατασταση ειναι τραγικη. Ευχαριστω!
george1986
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμα μάθω κάτι θα το αναφέρω. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ
Μάγκες μόλις γύρισα απο το σπίτι στη Γλαυκου...
Με υποδέχθηκε ένα ψηλό Μελαχροινό μουνάκι που ακούει στο όνομα Νικολ...
167-170 καλο κορμι, μικρό βυζί, και απίστευτη πέτρινη κολάρα (δέν το δίνει) ένα τατουάζ ψηλά στο λαιμό και ένα πάνω απο το κόλο που γράφει "ΠΑΟΛΑ"?????
Η κοπέλα μου είπε ότι δουλεύει πρώτη μέρα και ότι δουλεύει και σε 4 στούντιο στην Αθήνα..
Το ένα που συγκράτησα ήταν Συγγρού 144...
Συμπεριφορά φιλικότατη.. πίπα 7/10 άν και δεν έγλυψε μπάλλες και από γαμήσι..
τη πήρα στα 4 και έπαιζε πάρα μα πάρα πολύ καλά το ρόλο της..
Αυτα...
ααα πληροφορίες λένε για καλό στούντιο στο Αγρίνιο.. Τι ξέρετε???
Με υποδέχθηκε ένα ψηλό Μελαχροινό μουνάκι που ακούει στο όνομα Νικολ...
167-170 καλο κορμι, μικρό βυζί, και απίστευτη πέτρινη κολάρα (δέν το δίνει) ένα τατουάζ ψηλά στο λαιμό και ένα πάνω απο το κόλο που γράφει "ΠΑΟΛΑ"?????
Η κοπέλα μου είπε ότι δουλεύει πρώτη μέρα και ότι δουλεύει και σε 4 στούντιο στην Αθήνα..
Το ένα που συγκράτησα ήταν Συγγρού 144...
Συμπεριφορά φιλικότατη.. πίπα 7/10 άν και δεν έγλυψε μπάλλες και από γαμήσι..
τη πήρα στα 4 και έπαιζε πάρα μα πάρα πολύ καλά το ρόλο της..
Αυτα...
ααα πληροφορίες λένε για καλό στούντιο στο Αγρίνιο.. Τι ξέρετε???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 168
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις