TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
entajei παραφερεσαιΠαίδες, όποιος έχει δοκιμάσει, επειδή το ψήνω για Αννίτα, συγκρίνεται με την Ιζαμπέλα;;;
entajei παραφερεσαιΠαίδες, όποιος έχει δοκιμάσει, επειδή το ψήνω για Αννίτα, συγκρίνεται με την Ιζαμπέλα;;;
Ναι, αμε....Αυπνοι θα μεινουμε ολοι...Εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι η Αννιτα ηταν ακριβη με τα 2ωρα...Απλα δεν...Δλδ τωρα με τα 60 γιατι να παμε?(μιλαω για αυτους που δεν περασαν καλα-γιατι υπαρχουν και φιλοι που τους αρεσε)...erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/annita-6985121974-annita-ta-kano-ola-full-programma-60-euro_i91192
σημερινο φρεσκο και καινουρια τιμη!φανταζομαι χαμος θα γινει τωρα ωχωχωχωχωχωχωχ...... (ειναι απο κανεσξ.κομ)
Ναι, αμε....Αυπνοι θα μεινουμε ολοι...Εγω προσωπικα δεν ειπα ποτε οτι η Αννιτα ηταν ακριβη με τα 2ωρα...Απλα δεν...Δλδ τωρα με τα 60 γιατι να παμε?(μιλαω για αυτους που δεν περασαν καλα-γιατι υπαρχουν και φιλοι που τους αρεσε)...
Αμα ξαναπας θα σου πει για τον Ιβαν ΠΑΟΚ , και για τον Φλαμπουραρη. Εξακριβωμενα απο την CIAΕγώ μία φορά έχω πάει μαζί της και μου έλεγε κάποια πράγματα για τον Μητσοτάκη...
Ψυχιατρική περίπτωση :S
από το 2016 πως να ανοίξει το λινκ60 ευρώ το δύωρο; γιατι ήταν 80 ευρώ το 2ωρο και 50 η ώρα. το λινκ δεν ανοιγει
Σταμάτησε.
Σταμάτησε η Αννιταρα??
Γεγονός είναι πως είχε κρεμάσει πολύ τελευταία.... Πέρα από τις συνωμοσιες κλπ...σεναρια ήταν σκυλί του πολέμου!!!
Χοντρή ( μάλλον από τα ψυχοφάρμακα) και τρελλη.