kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
Ειναι ;)
μπα δεν νομιζω εγω εχω ακουσει οτι βαζει βαθια το χερι στην τσεπη
Ειναι ;)
Άλλα ξερω εγω. Ισως ξερω λαθος. Οπως και να εχει επειδη η κοπελα αξιζει, οταν παρει "διαζυγιο" ισως την δω...μπα δεν νομιζω εγω εχω ακουσει οτι βαζει βαθια το χερι στην τσεπη
doc δε νομίζω ότι είναι το Σοφάκι. Το Σοφάκι τουράρει εδώ και πάρα πολύ καιρό, Λονδίνο, Άμστερνταμ. Ακόμη και Ισπανία και μάλλον τα πηγαίνει μια χαρά για να επιστρέψει πίσω και μάλιστα παντρεμένη.
Επίσης δεν είναι 25, αλλά μικρότερη ;)
Χαζή είναι να γυρίσει πίσω;
Οχιωραιες φωτο παντοσ... ποις την βγαζει αραγε ? ο χαλβας ?
Οι άλλες που τους έφαγε τα λεφτά τους ο νταβάς χαζές ήταν;
Μάλλον θα ήταν...
Τ
Γιάνναρε... ´Ασχετο;
Εδώ λέμε ότι η Παντρεμένη δεν είναι η Αλίσια απο ΣινΣίτυ κι ας επιμένεις εσύ όσο θές....
Τώρα αμα είναι από τα γνωστά μαντριά της Γλυφάδας, γιατί είναι όντως ψιλο-ομόσταυλες όλες αυτές....
Μπορεί....
Αμα ομως ειναι η Αλισια, τελειωσανε ολες οι αλλες. Αυτη μαλιστα να πληρωθει γιατι ειναι το κατι αλλο.... Μουναρος οχι αστεια !!!!
Δεν ηρθε πμ ...
Χαζή είναι να γυρίσει πίσω;
....Μια χαρα ,θα παιζεις γιουπορν και θα τον βανεις στη γιου ες μπι.....αμα ειχε βρεθει και κανας τροπος να φορτιζει ταυτοχρονα θα γλυτωνες και ρευμα...Πολλά τα λεφτά.... :-
+150 (Αννίτα).
+22 (ξενοδοχείο).
+10 (βενζίνες).
+15 (καφέ-τσιγάρα-ποτό-φαγητό).
ΣΥΝΟΛΟ = 197 ΕΥΡΩΩΩΩ.....!!!!!!!!
ΥΓ: Με τα ίδια λεφτά αγοράζω καινούριο λάπτοπ:
χώρισε τον και βγες στο κλαρί χωρίς φόβο και τρόμοχαιρετω τα αγορια... καλη η ζωη της παντρεμενης αλλα με το χαλβα που παντρευτηκα δε βλεπω προκοπη... οποιος ενδιαφερεται να γνωρισει μια ξαναμμενη παντρεμενη ας στειλει sms... δε μπορω να απανταω τηλεφωνα δυστυχως γιατι εκτος απο χαλβας ειναι και ζηλιαρης...
ΔΕΝ ταιριάζουν...
κι όσοι γράφουν άλλα...
ή δεν την έχουν πάρει ποτέ ή κάτι άλλο...
κι άμα σας στείλουν και πμ εμπιστευτικό τότε θα σιγουρευτείτε ότι είναι φιδέμπορες....
Δεν τον χωρίζεις να γαμιέσε ελεύθεραχαιρετω τα αγορια... καλη η ζωη της παντρεμενης αλλα με το χαλβα που παντρευτηκα δε βλεπω προκοπη... οποιος ενδιαφερεται να γνωρισει μια ξαναμμενη παντρεμενη ας στειλει sms... δε μπορω να απανταω τηλεφωνα δυστυχως γιατι εκτος απο χαλβας ειναι και ζηλιαρης...