Νέα

Αννίτα Πάνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Like
24
Πόντοι
6
:pipa2:

Συνημμένα

• Πάνια.jpg
    Πάνια.jpg
    20,3 KB · Εμφανίσεις: 54

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Εχουμε και θέμα με την πάνια???  :o
για όνομα της παναγίας....  :headbang:

δεν ειναι αντικειμενικά ασχημη,
αλλα αυτη η ξυνίλα
αυτο το στυλάκι ολο ειρωνια
ειναι να τη χυσεις στη μαπα
να τη φτυσεις με μια πρασινη ροχαλα
+ 2 χαστουκια
να γινει άνθρωπος....

Μύστης

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Πολύ ξενέρωτη γκόμενα ρε παιδιά.. Αυτή η γυναίκα σας αρέσει; Ήμαρτον :priest:
Την είχα δεί και απο κοντά στη Πάρο, και ήταν το μάυρο της το χάλι. :shit:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως αν και γουσταρω μεγαλυτερες...ξερωχυνω  :cum: με  :kissass: αννιτα!!!
βγαζει και λιγο αυταρχικο στυλ... :s&m_2:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ναι καλά! και μετά σκούπιζε την οθόνη κι αν είναι λαπτοπ την ήπιες! :grin:
εγω φιλε δεν τα ριχνω στην οθονη ...εγω μονο σε φωτο...και εχω περιοδικα που τα τιμω δεοντως τωρα αν εσυ λες πως χαλει το λαπτοπ εαν τα ριξεις στην οθονη ..δεν ξερω εσυ ξερεις καλυτερα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
εγω φιλε δεν τα ριχνω στην οθονη ...εγω μονο σε φωτο...και εχω περιοδικα που τα τιμω δεοντως τωρα αν εσυ λες πως χαλει το λαπτοπ εαν τα ριξεις στην οθονη ..δεν ξερω εσυ ξερεις καλυτερα

σαφέστατα ξέρω καλύτερα! και έτσι μπορώ να μην χρησιμοποιώ ούτε οθόνες, ούτε έντυπα. :cheesy:
και το πως καταναλώνεις το σπέρμα σου με γεια σου και χαρά σου και δεν με αφορά. ;)
καλό βράδυ και καλή συνέχεια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Έμεινε στο «καλλιτεχνικό στερέωμα» της -αμφιβόλου ποιότητας- TV με το ψευδώνυμο «Κατ Μαν».  Ο κατά κόσμο Νίκος Κατέλης επί μια πενταετία σχεδόν, μονοπωλούσε το «ενδιαφέρον» του κοινού, με την αθωότητα, τον ίσως υπέρμετρο αυθορμητισμό του και την πληθωρική παρουσία του. Όλα τα παραπάνω, έγιναν φυσικά αντικείμενο εξοντωτικής εκμετάλλευσης, ενώ κάπου εκεί στο απόγειο της καριέρας του, προέκυψε ζήτημα από κάποιους ανησυχούντες, για την υπέρμετρη προβολή των ατόμων με ιδιαίτερες ευαισθησίες…

Φυσικά το φαινόμενο «Κατ Μαν» (όπως και κάθε φαινόμενο) έκανε τον κύκλο του, δίνοντας τη θέση σε άλλους «αστέρες» που γεννήθηκαν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Σήμερα ο Νίκος Κατέλης ζει στην γενέτειρά του το Νεοχώρι Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, παραδομένος στα προβλήματα μιας σκληρής πραγματικότητας που προέκυψε γι αυτόν αμέσως μετά από το σβήσιμο των προβολέων στα τηλεοπτικά πλατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr διαμένει μαζί με την υπερήλικη μητέρα του σ’  ένα μικρό και υποτυπώδες σπίτι, ενώ στο πενιχρό του εισόδημα συμπεριλαμβάνονται 100 ευρώ μηνιαία, ποσό που όπως λένε οι συντοπίτες του το στέλνουν ως «χαρτζιλίκι» πρώην συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον λαμπερό κόσμο της show bizz…Ο ίδιος δε, δεν θυμίζει σε τίποτε τον πάλαι ποτέ τηλεοπτικό αστέρα, ενώ επίσης όπως λέγεται αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρήματα του αναλογούσαν και πόσα έλαβε. Προφανώς όχι πολλά. Ο τηλεοπτικός «κανιβαλισμός» φυσικά από την εποχή του έως σήμερα ποτέ δεν σταμάτησε, αντίθετα δε προσέφερε νέα «φαινόμενα» σε μια αρένα όπου όλα επιτρέπονται…

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σε αντίθεση με τον Ταμπάκη να πω εγώ που στο τέλος αποδείχθηκε παμπόνηρος και μεγάλη νυφίτσα, έκανε το μπαμ τραγουδώντας με την πολύ ψιλή φωνή που δήθεν είχε και σε κάποια φάση που κατάλαβε ότι είχε γίνει αρκετά γνωστός αποφάσισε να κόψει τα καραγκιοζιλίκια και να επαναφέρει την πραγματική του χροιά, τεράστιο λαμόγιο μας γλέντησε κανονικά όλους :P

φυσικά ο κόσμος γούσταρε Ταμπάκη για την αστεία του χροιά και μόνο, οπότε μοιραία πήρε τον πούλο, μετά δεν είχε κάτι να προσφέρει

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
τι εποχες και αυτες με την αννιτα λεμε της απολυτης νιρβανας του εθνους μας!!!!!

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Εδώ και χρόνια με ξενερώνει απίστευτα..Όταν βέβαια ήμουν μικρός κάπου στα 15 και παρουσίαζε το χρυσό κουφέτο που ήταν πιο νέα και με κάτι καυτά μίνι είχα χτυπήσει πολλές μαλακίες για πάρτυ της ειδικά για την ανταγωνίστριά της τότε ακόμα καλύτερη μουνάρα που παροσίαζε αντίστοιχο ριάλιτι τη Γιούλη Ηλιοπούλου.Θυμάμαι είχαν το σόου τους την ίδια ώρα η Ανίτα στο Star και η Γιούλη στον Alpha τότε Skai

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom