AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.817
- Πόντοι
- 4.546
Καλή εβδομάδα να έχουμεεεε
Καλή εβδομάδα όμορφη.
Καλή εβδομάδα να έχουμεεεε
....φυτο που δν καπνιζεται, πεταμενα λεφτα! Αμα θες βαζω τα ......Ναι μου έχουν φέρει λουλούδια σε ραντεβού κάποιες φορές, το εκτιμώ πολύ
Καλή κίνηση τα λουλούδιαΝαι μου έχουν φέρει λουλούδια σε ραντεβού κάποιες φορές, το εκτιμώ πολύ
καλη αλλα σαν το παστιτσιο δεν εχειΚαλή κίνηση τα λουλούδια
καλή αλλά σαν τοκαλη αλλα σαν το παστιτσιο δεν εχει![]()
μην λες για κωλο στην αννουλα!!ουτε το παστιτσιο θα φαμε μετακαλή αλλά σαν τοπαστίτσιοκώλο δεν έχει![]()
Μετά το σεξ θα σου μαγειρέψει το κορίτσι;μην λες για κωλο στην αννουλα!!ουτε το παστιτσιο θα φαμε μετα![]()
το ελπιζω!τη ζητησα?ενα κωλο..παστιτσιο βρε αδερφεΜετά το σεξ θα σου μαγειρέψει το κορίτσι;![]()
Εεε θα στο μαγειρέψει το κωλο... παστίτσιο αδερφέ μου, με σκέτο σεξ ξεγελάνε μόνο εμάς κάτω των 30το ελπιζω!τη ζητησα?ενα κωλο..παστιτσιο βρε αδερφε![]()
Ανταλλάσσω παστίτσιο για τριαντάφυλλακαλη αλλα σαν το παστιτσιο δεν εχει![]()
dealΑνταλλάσσω παστίτσιο για τριαντάφυλλα
Koψε κάνα δυο από τα δικά μου, ένα μήνυμα πιο πάνω, να βολευτείς μπρο.Τύποι θα σας πω κάποια στιγμή μέρα-ώρα που θα κλείσω με - κουκλα - άννα.
Παρακαλείται ο προηγούμενος να φέρει λουλουδικό σένιο. Όχι τσιγκουνές, κατοσταρού να έχει, με κόκκινα τριαντάφυλλα εκουαδορ και μαύρες τουλίπες. Σας θέλω άπλες.
Να τα πάρω εγώ μετα απ'το κορίτσι έναντι πινακίου φακής, γιατί έχω υποχρέωση σε γκομενάκι και δεν υπάρχει μπικικίνι...
ok αλλα ουτε δαγκα απο το παστιτσιοΤύποι θα σας πω κάποια στιγμή μέρα-ώρα που θα κλείσω με - κουκλα - άννα.
Παρακαλείται ο προηγούμενος να φέρει λουλουδικό σένιο. Όχι τσιγκουνές, κατοσταρού να έχει, με κόκκινα τριαντάφυλλα εκουαδορ και μαύρες τουλίπες. Σας θέλω άπλες.
Να τα πάρω εγώ μετα απ'το κορίτσι έναντι πινακίου φακής, γιατί έχω υποχρέωση σε γκομενάκι και δεν υπάρχει μπικικίνι...
Δε βλέπω τουλίπεςKoψε κάνα δυο από τα δικά μου, ένα μήνυμα πιο πάνω, να βολευτείς μπρο.![]()
Τίιιιιποταok αλλα ουτε δαγκα απο το παστιτσιο
Δε βλέπω τουλίπες