Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε μην λες για τρίο κτλ εδώ μέσα,θα σε παρεξηγήσουν.παντως για το τριο ειναι καλη ιδεα και ας το προσπερνας..........
αμα ειναι και η φιλεναδα της μαζι ελα να μου το πεις ξανα ....φαντασου και τις 2 αγκαλια σου.........απαπαππαπααΤύπε μην λες για τρίο κτλ εδώ μέσα,θα σε παρεξηγήσουν.
Όλοι τρέμουν τις κονταρομαχίες...
Επίσης ένα τέτοιο κορίτσι γιατί να το μοιραστείς?
Ναι γιατί δεν το κάνωπαντως για το τριο ειναι καλη ιδεα και ας το προσπερνας..........
δεν το εχεις κανει ποτε δηλαδη????Ναι γιατί δεν το κάνω
Ακριβώςδεν το εχεις κανει ποτε δηλαδη????
καλα με συγχωρεις τοτε!!!!!!!Ακριβώς
Χειροτερο, σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα είναι αραπης, ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να σε τρυπησει!θα στο κανω ακομα χειροτερο.Περιμενεις 2+1,σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα τον ψιλοπαιρνει και λιγο,ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να τον τρυπησεις.
Το ρεαλιστικο σενάριο,είναι να βγείτε με τον φίλο σε κανα κωλομπαρο ή να πάρετε τηλ καμια ανεξαρτητη η κανα γραφείο.Χειροτερο, σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα είναι αραπης, ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να σε τρυπησει!
ΓαμιόλαΦωτογραφίζεις κάποιο εδώ μέλος.....
Και να παίζει αυτό το τραγούδιΧειροτερο, σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα είναι αραπης, ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να σε τρυπησει!
Huuuh?εσύ είσαι η sa.brina67 ???
Μάλλον μπερδεύεσαι...εσύ είσαι η sa.brina67 ???
Λουλούδια σου έχουν στείλει ποτέ;Όσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα
Που να μου τα στείλουνΛουλούδια σου έχουν στείλει ποτέ;