eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.470
- Πόντοι
- 1.056
Θεοπούλα ~ΣκύλοςΤου τρελού τελείως εδώ μέσα χαχαχαχα
Ορισμενες φορες η κατασταση ειναι καπως ετσι σαν της θεοπουλας δεν ειναι κατιιιι

Θεοπούλα ~ΣκύλοςΤου τρελού τελείως εδώ μέσα χαχαχαχα
Νομίζω ένα φωτό με κωλαρακι , μπουτακι, κορμάρα θα επαναφέρει την συζήτηση στην ορθή τροχιάΤου τρελού τελείως εδώ μέσα χαχαχαχα
αυτο λεω και εγω φιλε μου και με χουν παρεξηγησει ολοι οτι εχω το μυαλο στους κωλουςΝομίζω ένα φωτό με κωλαρακι , μπουτακι, κορμάρα θα επαναφέρει την συζήτηση στην ορθή τροχιά
Δεν έχει να κάνει με εσένα.![]()
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι αλλά γιατί ένιωσες την ανάγκη να το πεις αυτό τώρα??
....εεεε τωρα ενα δικιο το'χουν, οσο και να πεις!!!!αυτο λεω και εγω φιλε μου και με χουν παρεξηγησει ολοι οτι εχω το μυαλο στους κωλους
τι μλκ ειμαιΟΧΙ !!!!
(στο λέω εγώ!!)
τι μλκ ειμαι![]()
ειδες που με δικασες και εσυ?φωτο βρε αννουλα μου!φωτο δεν ειμαι τετοιος ανθρωποςΚαι να χες ζητήσει δεν θα χες πάρει οπότε χαχαχ
Πλησιάζει η 596
Δεν μας λες και την περιοχή που γινόταν του κιγκλιδώματος και τι βρίσκεται τώρα εκεί περιξ;Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα, για να φρεσκάρουμε τα καθαρευουσιάνικα μας.
Γεγονός! Όπως λέει και το ρητό "κανονίζω ραντεβού με μουνάκια, καυλώνω και τραβάω μια μαλακία στα καπάκια, όταν χύσω ξενερώνω το ακυρώνω με τη μία, της λέω άκυρο για απόψε παίχτηκε μια μαλακία"Η Αννα δεν ανεβαζει συχνα φωτογραφιες της γιατι την παιζουμε λεει και μετα δε την παιρνουμε τηλεφωνο για ραντεβου
Sorry force of habit hahahahειδες που με δικασες και εσυ?φωτο βρε αννουλα μου!φωτο δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος![]()
Θα κάνω διαβολάκι outfitΗ 666 θα είναι η πιο σέξυ. Λίγη υπομονή.![]()
Περιμένοντας την φωτογραφίαSorry force of habit hahahah
Κάποια φωτό θα ανέβει σύντομα μη σκατε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κάνω διαβολάκι outfit