Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Με τον Οντιν τα πηρα οχι μαζι σου.Γιατί τόσα νεύρα
Θα μου βαλεις και παγο ή θα μου το εξηγησεις επιστημονικά γιατι του απαντησα σε αυτον τον τονο;
Με τον Οντιν τα πηρα οχι μαζι σου.Γιατί τόσα νεύρα
Ειδικά εκεί μην απαντήσεις ποτέ θα σου πρότεινα εγώ...Baby σε λογομαχία δεν θα κάτσω να μπω καθώς δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Εγώ και όσα κορίτσια γνωρίζω βάζουμε ως βασικά κριτήρια την ασφάλεια, την καλή προσωπική υγιεινή, την ευγένεια, το φέρσιμο κ.ο.κ.
Προφανώς σε ένα μήνυμα του τύπου "πότε θα σε σκίσω μωρή τσουλάρα" δεν θα απαντήσω ποτέ, ακόμη κι εάν είναι ο prime minister της χώρας.
Δε χαριζουν τιποτα,150 ευρω κοστιζουν οι χαρισμενες καυλες.και χαρειτε τις καβλες που μας χαριζουν μερικα σωστα κοριτσια
Γιατί τόσα νεύρα ρώτησα απλά τσιιιιλ παιδιά κυριουλης μιλάμε για γαμησια it's not that seriousΜε τον Οντιν τα πηρα οχι μαζι σου.
Θα μου βαλεις και παγο ή θα μου το εξηγησεις επιστημονικά γιατι του απαντησα σε αυτον τον τονο;
Καλά όχι απλά μαδομούνι που γράφτηκε σε προηγούμενο σχόλιο αλλά της πουτάνας το κάγκελο έχει γίνει από χθες με όλη αυτή την ιστορία στο νήμα σου. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι διότι δε βρισκόμαστε εδώ για δημιουργούμε έχθρες μεταξύ μας αλλά να περνάμε καλά με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Μήπως αν ανέβαζες τίποτε hot να ηρεμούσες τα πνεύματα; Γιατί στην περίπτωση αυτή μόνο αυτό θα σώσει την κατάσταση. Τη καλημέρα μουΓιατί τόσα νεύρα ρώτησα απλά τσιιιιλ παιδιά κυριουλης μιλάμε για γαμησια it's not that serious
Καλά όχι απλά μαδομούνι που γράφτηκε σε προηγούμενο σχόλιο αλλά της πουτάνας το κάγκελο έχει γίνει από χθες με όλη αυτή την ιστορία στο νήμα σου. Συνιστώ ψυχραιμία και να πέσουν οι τόνοι διότι δε βρισκόμαστε εδώ για δημιουργούμε έχθρες μεταξύ μας αλλά να περνάμε καλά με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται. Μήπως αν ανέβαζες τίποτε hot να ηρεμούσες τα πνεύματα; Γιατί στην περίπτωση αυτή μόνο αυτό θα σώσει την κατάσταση. Τη καλημέρα μου
...αλλά της πουτάνας το κάγκελο έχει γίνει από χθες...
Αδωνη εσυΤης επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα, για να φρεσκάρουμε τα καθαρευουσιάνικα μας.
Αδωνη εσυ
αδωνη γεωργιαδηΚαμία σχέση.
Ήταν/είναι δυνατός παίκτης ή εντελώς μαλάκας;
Δεν ξέρω, για ποιον λέμε.
με φωναξεςΤου τρελού τελείως εδώ μέσα χαχαχαχα
Κοίταξε σωστό αυτό που είπες απλά εγώ είπα το αυτονόητο. Αν το καλοσκεφτείς έγινε ολόκληρο μεσανατολικό ζήτημα επειδή η κοπέλα δεν ήταν εντάξει (κατά τα λεγόμενα του χθεσινού μέλους) απέναντί του που βγήκε και την έκραξε. Ίσα ίσα η κοπέλα του πρότεινε κάποιες λύσεις κι αυτός δε δέχτηκε κι εκείνη το σεβάστηκε. Θα'πρεπε εκεί να τελείωνε το όλο θέμα. Γι'αυτό και έγραψα τα όσα έγραψα παραπάνωΠάμε πάλι πιο χαλαρά, ναι, αυτό προτείνω κι εγώ. Στο κάτω-κάτω το σεξ στο χώρο του αγοραίου έρωτα είναι μια μορφή άθλησης όλο-όλο.
Άσχετα, που με το γαμήσι γνωρίζεις βέβαια και κόσμο.
Καλημέρα κι από μένα.
Τύφλα να'χει ο Μπαμιπνιώτης μπροστά σου τον κατουράς ασυζητητίΤης επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα, για να φρεσκάρουμε τα καθαρευουσιάνικα μας.
....σωστο, αλλα ηταν σχημα λογου!Δε χαριζουν τιποτα,150 ευρω κοστιζουν οι χαρισμενες καυλες.
Αν κ ποσες φορες πεταξαμε 150αρια χωρις να παρουμε την αντιστοιχη καβλα?!?!