Vatrachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 21
Άμα θέλουν στα φέρνουν στο ραντεβού κτλ.Που να μου τα στείλουν
Άμα θέλουν στα φέρνουν στο ραντεβού κτλ.Που να μου τα στείλουν
Με gifΠου να μου τα στείλουν
Ναι μου έχουν φέρει λουλούδια σε ραντεβού κάποιες φορές, το εκτιμώ πολύΆμα θέλουν στα φέρνουν στο ραντεβού κτλ.
Θέλουν να κερδίσουν την καρδιά σου και τις αρετές σου στο κρεβάτι!Ναι μου έχουν φέρει λουλούδια σε ραντεβού κάποιες φορές, το εκτιμώ πολύ
Δεν ξέρω τι θέλουν πάντως είναι μια όμορφη κίνηση που ΣΊΓΟΥΡΑ εξασφαλίζει μπόνους καλύτερης διάθεσης από μέρους μουΘέλουν να κερδίσουν την καρδιά σου και τις αρετές σου στο κρεβάτι!
Δεν ξέρω τι θέλουν πάντως είναι μια όμορφη κίνηση που ΣΊΓΟΥΡΑ εξασφαλίζει μπόνους καλύτερης διάθεσης από μέρους μου
Ετοιμάσου για πολύ λουλούδι από εδώ και πέρα....Δεν ξέρω τι θέλουν πάντως είναι μια όμορφη κίνηση που ΣΊΓΟΥΡΑ εξασφαλίζει μπόνους καλύτερης διάθεσης από μέρους μου
Μακάρι!Ετοιμάσου για πολύ λουλούδι από εδώ και πέρα....
Τα παίρνεις σπίτι ή τα αφήνεις στο δωμάτιο?Μακάρι!
Φυσικά και τα παίρνω σπίτι και τα βάζω σε βάζο και μου φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν παύω να είμαι γυναίκαΤα παίρνεις σπίτι ή τα αφήνεις στο δωμάτιο?
Αγόρια στα επόμενα σας ραντεβού, όλοι με ανθοδέσμη!
Ωραία, φέρεσαι τίμια.Φυσικά και τα παίρνω σπίτι και τα βάζω σε βάζο και μου φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν παύω να είμαι γυναίκα
Καλή εβδομάδα να έχουμεεεεκαλημερα!!ησυχα ειμαστε σημερα!παντα ετσι
Δεν ξέρω τι θέλουν πάντως είναι μια όμορφη κίνηση που ΣΊΓΟΥΡΑ εξασφαλίζει μπόνους καλύτερης διάθεσης από μέρους μου
Όχι απαραίτητα αλλά ούτε και περιττάΓια να το λες, έτσι θα ‘ναι.
Περιττά έξοδα όμως.
Παράπλευρες απώλειες!
Όχι απαραίτητα αλλά ούτε και περιττά
Επίσης κορίτσι
Καλή εβδομάδα κουκλαραΚαλή εβδομάδα να έχουμεεεε