barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Δε βλέπω τουλίπες
Χαλαλιζω μισό κομμάτι παστίτσιο για πάρτη σου, μη ξηγιεσαι έτσι
Δε βλέπω τουλίπες
....ενα στεφανι εχω ευκαιρο, σου κανει?!?!Τύποι θα σας πω κάποια στιγμή μέρα-ώρα που θα κλείσω με - κουκλα - άννα.
Παρακαλείται ο προηγούμενος να φέρει λουλουδικό σένιο. Όχι τσιγκουνές, κατοσταρού να έχει, με κόκκινα τριαντάφυλλα εκουαδορ και μαύρες τουλίπες. Σας θέλω άπλες.
Να τα πάρω εγώ μετα απ'το κορίτσι έναντι πινακίου φακής, γιατί έχω υποχρέωση σε γκομενάκι και δεν υπάρχει μπικικίνι...
Γκόμενα είπα, όχι ζόμπι.......ενα στεφανι εχω ευκαιρο, σου κανει?!?!
Αιωνία η μνήμη!!....ενα στεφανι εχω ευκαιρο, σου κανει?!?!
....ενα στεφανι εχω ευκαιρο, σου κανει?!?!
Απαπαπαπα βρε γρουσουζη....ενα στεφανι εχω ευκαιρο, σου κανει?!?!
My top 10@Anna24 Αγαπημένη ταινία;
Nymphomaniac αγαπημένη σκηνή?Απαπαπαπα βρε γρουσουζη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
My top 10
Fight club, trainspotting, requiem for a dream, closer, nymphomaniac, eternal sunshine of the spotless mind, Titanic, spirited away, dogtooth, poor things
9/10 ταύτιση!Απαπαπαπα βρε γρουσουζη
My top 10
Fight club, trainspotting, requiem for a dream, closer, nymphomaniac, eternal sunshine of the spotless mind, Titanic, spirited away, dogtooth, poor things
Μα μέσα σ'όλα αυτά....Ταϊτάνικ?????????Απαπαπαπα βρε γρουσουζη
My top 10
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη αγαπημένη!Nymphomaniac αγαπημένη σκηνή?
Δεν γνωριζα ότι υπήρχε κι άλλο!9/10 ταύτιση!
Σου αρέσει μόνο το Nymphomaniac από Lars von Trier?
Ummm yea? It's a fucking masterpiece, αψεγάδιαστη ταινίαΜα μέσα σ'όλα αυτά....Ταϊτάνικ?????????
Ε ντάξει, δεν θα έρθω τώρα σε αντιπαράθεση μαζί σου για τον Τιτανικό!!Ummm yea? It's a fucking masterpiece, αψεγάδιαστη ταινία
We need romance and fairytales to survive and stay humanΕ ντάξει, δεν θα έρθω τώρα σε αντιπαράθεση μαζί σου για τον Τιτανικό!!
Απλά έχεις Φάιτ κλαμπ κ Τρεινσπότινγκ (masterpieces!!) και Τιτανικό (σαχλαμάρα - παραμύθι) που εκμεταλλεύεται ένα πραγματικό γεγονός για να μας πουλήσει το λαβ στορυ (φέικ γεγονός) για να κάνει εισιτήρια!!
Οκ, ωραία εφέ αλλά ως εκεί…
Καμία σχέση η σχολές κ η ποιότητα!! Απλά διαπίστωσα την αντίφαση στις ταινίες που παρέθεσες!! Νάθινγκ ελς…
Από Lars Von Trier χορεύοντας στο σκοτάδι και Dogville πολύ δυνατές ταινίες.Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη αγαπημένη!
Δεν γνωριζα ότι υπήρχε κι άλλο!
Ουτε μια ταινια τρομουMy top 10
We need indeed… but, if u need romance watch “Doctor Zivago”!We need romance and fairytales to survive and stay human
Σαχλαμάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση δεν σου είπα notebook
Που και αυτό μαρεσει. Δεν ξέρω γιατί είναι κουλ να ευτελιζουμε τον ρομαντισμό, δεν είναι σαχλο να σου αρέσουν οι παραμυθενιοι έρωτες,. όμορφο είναι