BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Άμα δεν γράφει στον τίτλο, ότι η ταινία είναι ρομαντική, δεν καταλαβαίνω αν είναι.
Αααα αν μαρεσουν κ άλλες ταινίες του ήταν η ερώτηση σορι I misinterpreted.Από Lars Von Trier χορεύοντας στο σκοτάδι και Dogville πολύ δυνατές ταινίες.
I do like horror! Από τα αγαπημένα μου θα έλεγα το Oculus, 1408, midsommar, hereditary, get out και top of the top αν και ακραία βαρύ το γαλλικό martyrsΟυτε μια ταινια τρομου
Δεν μου αρέσει προσωπικάΤο pretty Woman δεν βάλατε στην λιστα ρε σεις.
Δεν το θεωρώ σαχλαμαριτσα αλλά ας το προσπεράσουμε. Γενικότερα έχω αντιφατικά γούστα είναι γεγονόςWe need indeed… but, if u need romance watch “Doctor Zivago”!
Masterpiece!!!
Και επαναλαμβάνω (χωρίς να κρίνω το γούστο σου, το οποίο παρεμπιπτόντως κρίνεται ως εξαιρετικό αν σου αρέσουν όλες οι άλλες ταινίες) ότι απλά μου έκανε εντύπωση η αντίφαση μεταξύ των 9 εξαιρετικών και της μιας σαχλαμαρίτσας…
Αυτό!
Διχασμένη προσωπικότητα οσφραίνομαι!!Δεν το θεωρώ σαχλαμαριτσα αλλά ας το προσπεράσουμε. Γενικότερα έχω αντιφατικά γούστα είναι γεγονός
Μπορεί να ακούω Βαμβακάρη και στα καπάκια Britney και μετά mcr και μετά backstreet boys και μετά Βανδή και μετά χάσμα χαχαχαχαχαχαχ
Λες; Ωχ να το σκεφτώ τότε να κάνω ραντεβού μαζί της. Μη μου βγει Δόκτωρ Τζέκιλ & Μίστερ Χαϊντ και με περάσει για πειραματόζωοΔιχασμένη προσωπικότητα οσφραίνομαι!!
Να σου προτείνω κι εγώ μία να τυχόν δεν την έχεις δει. Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ. ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!Αααα αν μαρεσουν κ άλλες ταινίες του ήταν η ερώτηση σορι I misinterpreted.
Μου αρέσουν όλες του οι ταινίες, even antichrist even tho it was too heavy, είναι μαζί με τον Gaspar noe και τον Λάνθιμο από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες
Μπορεί να ακούω Βαμβακάρη και στα καπάκια Britney και μετά mcr και μετά backstreet boys και μετά Βανδή και μετά χάσμα χαχαχαχαχαχαχ
Δηλαδή είσαι ποικίλης ύλης. Πως μπορείς και τον κάνεις όλον αυτόν τον αχταρμά ο Θεός και η ψυχή σου ρε πουλάκι μουΔεν το θεωρώ σαχλαμαριτσα αλλά ας το προσπεράσουμε. Γενικότερα έχω αντιφατικά γούστα είναι γεγονός
....παραειναι φλωρικος!!!! Μονο ο "χειμωνας" αξιζειΚαι λίγο Vivaldi Four Seasons μετά και όλα ταμάμ!
....παραειναι φλωρικος!!!! Μονο ο "χειμωνας" αξιζει
Aννα να χαίρεσαι την ομορφιά σου είσαι πολλή ομορφη γυναικαΔεν το θεωρώ σαχλαμαριτσα αλλά ας το προσπεράσουμε. Γενικότερα έχω αντιφατικά γούστα είναι γεγονός
Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα!!Aννα να χαίρεσαι την ομορφιά σου είσαι πολλή ομορφη γυναικα
Η πιο ρομαντική ταινία θα ήταν με Αννούλα στου Βασίλη deep throat mouthfuck μέχρι τελικής πτώσεωςWe need romance and fairytales to survive and stay human
Σαχλαμάρα δεν είναι σε καμία περίπτωση δεν σου είπα notebook
Που και αυτό μαρεσει. Δεν ξέρω γιατί είναι κουλ να ευτελιζουμε τον ρομαντισμό, δεν είναι σαχλο να σου αρέσουν οι παραμυθενιοι έρωτες,. όμορφο είναι
Σε βρίσκω σωστό. Επίσης άλλος ένας τίτλος ρομαντικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την κοπέλα είναι βοήθεια γειτόνοι η τρύπα μου δε γλυτώνειΗ πιο ρομαντική ταινία θα ήταν με Αννούλα στου Βασίλη deep throat mouthfuck μέχρι τελικής πτώσεως
Αννα το substunce το χεις δει? Αν ναι , πως σου φανηκε?Απαπαπαπα βρε γρουσουζη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
My top 10
Fight club, trainspotting, requiem for a dream, closer, nymphomaniac, eternal sunshine of the spotless mind, Titanic, spirited away, dogtooth, poor things
Εσυ πρεπει να σαι ψαγμενος σινεφιλακιας.Μηπως μπαινεις και imdb??Να σου προτείνω κι εγώ μία να τυχόν δεν την έχεις δει. Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ. ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
Μεγάλη μάστιγα αυτό άστοΌσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα
Έχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες η αλήθεια είναι. Δε θα με έλεγα όμως σινεφιλάκια γιατί είναι μία γενική έννοια η λέξη αυτή. Αν θες σου προτείνω κάποια ταινία (ανάλογα με το είδος που παρακολουθείς) αλλιώς μπορείς να επισκεφτείς το imdb που γράφει και τις ανάλογες κριτικές βάση αστεριών και να επιλέξεις από μόνος σουΕσυ πρεπει να σαι ψαγμενος σινεφιλακιας.Μηπως μπαινεις και imdb??