Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.704
Είχα ήδη πει ΔΕΝ θα έρθω. Άργησα να απαντήσω απλά στο μήνυμα του που έλεγε είμαι ήδη εκεί. Οκ είσαι ήδη εκεί αλλά εγώ έχω ήδη πει ότι δεν θα έρθω. Δεν περίμενε κάτιΠαλαίμαχε το ότι κάνεις χρόνια αυτό το σπορ δεν έχει να κάνει διότι ούτως ή άλλως ο καθένας μας εδώ έχει το δικό του background στον εν λόγω χώρο. Είπες τη στραβή που σου έτυχε. Δεκτόν. Με το να βγάζεις μια τέτοια στάση απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα χάνεις το δίκιο σου. Και απ΄τη στιγμή που όπως είπες σε παραπάνω σου σχόλιο ότι βολεύτηκες με κάποια άλλη όλα καλά λοιπόν. Γιατί είναι και κάποιοι άλλοι που δεν το δουλεύουν σαν εσένα. Να'χουν δηλαδή έτοιμη κάποια καβάτζα για το αν στραβώσει η φάση με το οποιοδήποτε call girl που έχουν ήδη κανονίσει. Να ξέρεις όμως ότι η αναποδιά δε σε προειδοποιεί. Σου σκάει ξάφνου. Και για το ότι δε σου απάντησε εγκαίρως έχεις ένα δίκιο αλλά όταν αντιμετωπίζει κάτι τόσο σοβαρό μιας κι έχει να κάνει με την οικογένειά της λογικό είναι ότι δε θ'ασχοληθεί με το κινητό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαίρομαι που έχει φανεί αυτό!Νομίζω έχεις αποδείξει ότι είσαι από τα πιο σπαθιά άτομα εδώ μέσα (παρόλο που δεν έχουμε συναντηθεί), και το έκανες για ακόμα μια φορά. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι νομίζω στο τελευταίο που είπες. Εσύ έκανες ότι περισσότερο μπορούσες να επανορθώσεις, τώρα άνθρωποι είμαστε συμβαίνουν αυτά.
Υγεία πάνω απ' όλα (ψυχική & σωματική)
Μη μασάς καθόλου, συνέχισε έτσι!