rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 3.446
Έτσι έλεγα και εγώ,και τώρα περιμένω το over 2,5 της Μπανμπουρι με τη ΣαουθπορτΜ αρέσει πάντα να μαθαίνω πράγματα
Έτσι έλεγα και εγώ,και τώρα περιμένω το over 2,5 της Μπανμπουρι με τη ΣαουθπορτΜ αρέσει πάντα να μαθαίνω πράγματα
ειμαι απο τους λιγους που κερδιζω παντα στο τζογοΈτσι έλεγα και εγώ,και τώρα περιμένω το over 2,5 της Μπανμπουρι με τη Σαουθπορτ
Η ζωή θέλει ρίσκα ορισμένες φορές.ειμαι απο τους λιγους που κερδιζω παντα στο τζογο
δεν παιζω
Ουυυ σέξιεδω εκανα μαθηματα ελληνικης γραμματειας στον @hornyasfuck τι να λεμε τωρα
παω με βιζιτεςΗ ζωή θέλει ρίσκα ορισμένες φορές.
και σεπταΟυυυ σέξι
Σε safe mode σε βρίσκω.Ποιο θα ήταν το αλατοπίπερο στη ζωή εάν όλα πήγαιναν ρολόι.Ορισμενες φορές χρειάζεται να βγούμε από τη ζώνη άνεσης μας και να ρισκάρουμε.Οπως οι στρατιώτες στη μάχη,βγαίνουν από τα χαρακώματα και καταδιώκουν τον αντίπαλο εφ'οπλου λογχη εάν θέλουν να νικήσουν.παω με βιζιτες
τωρα σκεφτομαι ποια θα ειναι η 255 κριτικη μου απο την στιγμη που αποφασισα να γραφω
ρισκο ειναι να κανεις επιχειρηση χωρις φραγγο στην τσεπηΣε safe mode σε βρίσκω.Ποιο θα ήταν το αλατοπίπερο στη ζωή εάν όλα πήγαιναν ρολόι.Ορισμενες φορές χρειάζεται να βγούμε από τη ζώνη άνεσης μας και να ρισκάρουμε.Οπως οι στρατιώτες στη μάχη,βγαίνουν από τα χαρακώματα και καταδιώκουν τον αντίπαλο εφ'οπλου λογχη εάν θέλουν να νικήσουν.
Άρα ρισκάρεις. Είσαι παίχτης που λεμερισκο ειναι να κανεις επιχειρηση χωρις φραγγο στην τσεπη
να πας σε χωρα που δεν μιλαει κανενας αγγλικα γιατι ετσι απλα χωρισες με γκομενα
να περιμενεις δευτερα μεσσημερι την κοπελα σου και να την κανεις 3 μερες διακοπες σε ξενη χωρα με 2 αλλες και να γυριζεις μιση ωρα πριν στο βενιζελος απο οτι αυτη
τι να μας πεις για ρισκα
το νημα δεν λεγετε γεροξουρας λεγετε αννα24Άρα ρισκάρεις. Είσαι παίχτης που λεμε
Όπως και να το κάνουμε είσαι μεγάλη φιρματο νημα δεν λεγετε γεροξουρας λεγετε αννα24
αρκετα της το γαμησα
βεβαια δεν φταιω εγω που παιρνω ολα τα φωτα πανω μου
ειμαι απλα μια αστραφτερη προσωπικοτητα
φιλος μουΌπως και να το κάνουμε είσαι μεγάλη φιρμα
By all means νομίζω τα φώτα σου αξίζουν η ζωή σ φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τη δική μ κατά ΠΟΛΥτο νημα δεν λεγετε γεροξουρας λεγετε αννα24
αρκετα της το γαμησα
βεβαια δεν φταιω εγω που παιρνω ολα τα φωτα πανω μου
ειμαι απλα μια αστραφτερη προσωπικοτητα
το κανονιζουμεBy all means νομίζω τα φώτα σου αξίζουν η ζωή σ φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τη δική μ κατά ΠΟΛΥ
Θα ήθελα να ακούσω κ άλλα σίγουρα
Θα βάλω τα δυνατά μ να συγκρατηθω χαχαχατο κανονιζουμε
αρκει να μην με βιασεις κι εσυ οπως οι αλλες
ακριβώς ετσι!γκομενα αλλαζεις
γυναικα αλλαζεις
ερωμενη αλλαζεις
ιεροδουλη αλλαζεις
κομμα, δουλεια κτλ αλλαζεις
τον θρυλο ποτε
ασε που οταν κανει μεγαλη νικη εχεις οργασμο μια εβδομαδα τουλαχιστον
Οσο εσεις χαζευετε εγω I mean business with Anna.
ΠΝ, Ναυσταθμο Σαλαμινα 20 μηνες