Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 361
Ναι είσαστε λίγο θερμοαιμες και αντιδραστικές εσείς οι πατριωτισσες.....Ήθελα δεν ήθελα η θερμόαιμη φύση μ νίκησε once again
Ναι είσαστε λίγο θερμοαιμες και αντιδραστικές εσείς οι πατριωτισσες.....Ήθελα δεν ήθελα η θερμόαιμη φύση μ νίκησε once again
Οχι και παντού.Εδω κρατάμε ακομαΔεν μου απάντησες ομως για τις πουατοπαρελασεις εν μέσω πανδημίας.
Ήταν πανδημία ή οχι;
Μεταδίδουν ή όχι οι πουστηδες;
Μεταδίδουν ή όχι οι Πακιστανοί που είχε 10εκ στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά και εμένα με τρέχανε στα τμήματα;
Κολλάνε ή δεν Κολλάνε οι μπολιασμενοι;
Οι υγειονομικοι που ήρθαν σε εξαθλίωση ;
Επιλεκτικά ανθρωπιστες είστε...
Μας πρήξανε με τα δικαιώματα των ανωμαλων, και έχουμε γεμίσει ανώμαλους παντού.
Βαρεθηκα λιγο, απο μια ωρα και μετα με κουραζει η ενταση και η γκρινιαΘα κάνουμε ολονύχτια.Μη φυγεις
I give up....@Anna24 τελικά η κότα έκανε το αυγό??Δεν μου απάντησες ομως για τις πουατοπαρελασεις εν μέσω πανδημίας.
Ήταν πανδημία ή οχι;
Μεταδίδουν ή όχι οι Πακιστανοί που είχε 10εκ στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά και εμένα με τρέχανε στα τμήματα;
Oοοοτι πεις πασα μου δεν χαλάω εγώ χατηριαΔεν μου απάντησες ομως για τις πουατοπαρελασεις εν μέσω πανδημίας.
Ήταν πανδημία ή οχι;
Σιγα την ένταση. Ούτε δακρυγόνα δεν έχουν πέσει ακόμαΒαρεθηκα λιγο, απο μια ωρα και μετα με κουραζει η ενταση και η γκρινια
Θέτεις αρκετά ερωτήματα μαζεμεναΔεν μου απάντησες ομως για τις πουατοπαρελασεις εν μέσω πανδημίας.
Ήταν πανδημία ή οχι;
Ευτυχως που δεν σου κοβει περισσοτερο, τι αλλο θα ελεγες?Oοοοτι πεις πασα μου δεν χαλάω εγώ χατηρια
Τόσο μ κόβει τόσο μιλάω τι να κάνω κ εγώ
Reverse ντρίπλα....Oοοοτι πεις πασα μου δεν χαλάω εγώ χατηρια
Τόσο μ κόβει τόσο μιλάω τι να κάνω κ εγώ
Αν δεν αφορά τη ΝΤΠ μην την ριξειςΈχω και εγώ μια απορία Άννα...αλλά θέλω απάντηση....
Έχω φάει κ τετράγωνη εγώΓτ η ζαμπονοτυροπιτα είναι στρογγυλή και όχι τετράγωνη η τριγωνική???
Δεν τον πέταξα τον δωρισαΡώτα τίποτα ουσιαστικο.Για παράδειγμα, @Anna24 τον παλιό καναπέ σου που τον πέταξες να πάω να τον μαζεψω;
200 ευρω στοιχημαΔεν νομίζω να μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί αλλού όταν είμαι επί το έργον
Δεν ψωνίζω η στηρίζω μπλακ φραιντει μ φαίνεται απάνθρωπο αυτό π συμβαίνει στους εργαζόμενουςΠάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο,εάν η @Anna24 έβγαζε τόσα λεφτά δεν θα περιμενε τη black Friday για να πάρει καναπέ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν παίζει ο Θρύλος ε
Εεεε δεν νομίζω είπα όχι ότι είμαι κ σίγουρη200 ευρω στοιχημα
Εγώ απορώ γιατί το προσπάθησαν. Τι είδους πρόκληση είναι αυτή.Καλυτερα να έκαναν ice bucket challengeΔεν ψωνίζω η στηρίζω μπλακ φραιντει μ φαίνεται απάνθρωπο αυτό π συμβαίνει στους εργαζόμενους
Εεεε δεν νομίζω είπα όχι ότι είμαι κ σίγουρη
Μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει κάποιος από όσους προσπάθησαν
γκομενα αλλαζειςΔεν ξέρω τι να πω για όλα αυτά
Το ποδόσφαιρο κ πόσο μάλλον το να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με το χρώμα μιας φανέλας ώστε αυτό κ μόνο να είναι αρκετό για εχθρότητες με άφηνε κ θα με αφήνει πάντα παγερά αδιάφορη
Ποτέ μ δεν κατάλαβα αυτή την ανάγκη των ανδρών κάτι να έχουν για να τρώγονται αλλά to each their own
Δεν με ενοχλεί να τα λένε κ εδώ, είπαμε είναι κ λίγο καφενείο το νήμα μ
Μας έχει λείψει ένα ξεμπουκωμα. Σε ντέρμπι η Ευρώπηγκομενα αλλαζεις
γυναικα αλλαζεις
ερωμενη αλλαζεις
ιεροδουλη αλλαζεις
κομμα, δουλεια κτλ αλλαζεις
τον θρυλο ποτε
ασε που οταν κανει μεγαλη νικη εχεις οργασμο μια εβδομαδα τουλαχιστον
το παω 300Δεν ψωνίζω η στηρίζω μπλακ φραιντει μ φαίνεται απάνθρωπο αυτό π συμβαίνει στους εργαζόμενους
Εεεε δεν νομίζω είπα όχι ότι είμαι κ σίγουρη
Μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει κάποιος από όσους προσπάθησαν