rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.957
- Πόντοι
- 3.446
Λύκε λύκε είσαι εδώ βλέπω.Δεν ποστευω να χαρηκες;
Λύκε λύκε είσαι εδώ βλέπω.Δεν ποστευω να χαρηκες;
Πάντα στις υπηρεσίες σαςΠαιδιά έτσι π κρατάτε συνέχεια πρώτο το νήμα μ στις τάσεις μόνοι σας θα αρχίσω να σας κόβω ποσοστά χαχαχαχα
Ολα μονοι μας αφησες να τα κανουμεΠαιδιά έτσι π κρατάτε συνέχεια πρώτο το νήμα μ στις τάσεις μόνοι σας θα αρχίσω να σας κόβω ποσοστά χαχαχαχα
Λες να πιαστει το χερι μας γραφοντας στο πληκτρολογιο;Ολα μονοι μας αφησες να τα κανουμε
Αφού φροντίζω εγώ να μην πιαστεί κάνοντας κάτι άλλο ας πιαστεί στο πληκτρολόγιο χαχαχαΛες να πιαστει το χερι μας γραφοντας στο πληκτρολογιο;
ασε ρε τα ψωφιαΑφού φροντίζω εγώ να μην πιαστεί κάνοντας κάτι άλλο ας πιαστεί στο πληκτρολόγιο χαχαχα
Κάποιες φορές ναι αλλά συνήθως όχι γιατί με ακούει κόσμος σχολή φαρμακείο κλπασε ρε τα ψωφια
φωνητικη πληκτρολογηση κανεις
Μην γενικευεις, δεν φροντιζεις για ολουςΑφού φροντίζω εγώ να μην πιαστεί κάνοντας κάτι άλλο ας πιαστεί στο πληκτρολόγιο χαχαχα
ο καλυτερος πελατης ειμαιφαρμακείο κλπ
Εντάξει ναι εσένα σ χρωστάωΜην γενικευεις, δεν φροντιζεις για ολους
Πίεση?ο καλυτερος πελατης ειμαι
ολα τα αλλα εκτος απο πιεση ειμαι υποτασικοςΠίεση?
Ειμαστε στο νημα γιατι γουσταρουμε τη νηματοθετρια, ποιος τα γ@!ει τα ποσοστα...Παιδιά έτσι π κρατάτε συνέχεια πρώτο το νήμα μ στις τάσεις μόνοι σας θα αρχίσω να σας κόβω ποσοστά χαχαχαχα
Φαρμακείο ναι να ακούγεται δεν κάνει...χαχαΚάποιες φορές ναι αλλά συνήθως όχι γιατί με ακούει κόσμος σχολή φαρμακείο κλπ
Αυτα μου λες και σε συμπαθω περισσοτεροΕντάξει ναι εσένα σ χρωστάω
Θα φας διπλή φροντίδα χαχαχα
Το διαγνωστικο τι βλάβη βγαζει;ολα τα αλλα εκτος απο πιεση ειμαι υποτασικος
Α κ εγώ ταιριάζουμεολα τα αλλα εκτος απο πιεση ειμαι υποτασικος
εμεις οι δυο ταιριαζουμεΑ κ εγώ ταιριάζουμε
Δεν κάνω μόνο ωριαία ραντεβού. Φυσικά τα προτιμώ αλλά κάνω κ μισαωραεμεις οι δυο ταιριαζουμε
αντε να συμπεθεριασουμε
κριμα που κανεις μονο ωριαια ραντεβου
οκ deal θα τα πουμε λιαν συντομως τοτεΔεν κάνω μόνο ωριαία ραντεβού. Φυσικά τα προτιμώ αλλά κάνω κ μισαωρα
Σπανίως αλλά κάνω