Forgivebutnotforget
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 281
- Πόντοι
- 21
Η Αννα ειναι τρελο μωρο αστερι
Μπα, λεω να κρυψω λογια.Δικος μου εσυ!! ΤΙ ΕΣΣΟ?
Θες να μας το αναπτυξεις λιγο το φαινομενο, ανθρωπολογικα και οχι κουτσομπολιστικα?Να ξεκαθαρίσω λίγο ότι μηνύματα του τύπου εγώ πληρώνω εγώ γαμαω όπου θέλω όπως θέλω όποτε θέλω τρώνε άμεσα μπλοκ
Αντι για ένα ευγενικό μήνυμα στέλνουν κατευθείαν αυτό.Θες να μας το αναπτυξεις λιγο το φαινομενο, ανθρωπολογικα και οχι κουτσομπολιστικα?
Όλα μπορούν να συμβούν,εκτός από το να πάει η σελεσαο τελικοΚάνει σεισμο κ γω σκέφτομαι σεξακι με Αννούλα 9 ριχτερ κ να παίζει τελικό η σελεσαο κ ποτάμι η Αννούλα
Έχω γράψει κάποιες σελίδες πίσω,στη διαμάχη που είχαμε πως έπεσα σε μπλόκο της τροχαίας, μετά τα τσιπουρα που μας κερασε η Άννα.Βρε σεις βγήτε λίγο έξω να πιείτε κάνα ξύδι.....εγώ είδη είμαι terminate
Γεια σου ρε Άννα αρχόντισσαΝα ξεκαθαρίσω λίγο ότι μηνύματα του τύπου εγώ πληρώνω εγώ γαμαω όπου θέλω όπως θέλω όποτε θέλω τρώνε άμεσα μπλοκ
Καλημέρα αγόρια!
Γράφω για να πω συγγνώμη σε όποιον έστειλε μήνυμα κ δεν πήρε απάντηση χθες, είχα ένα θέμα με την εφαρμογή του Viber κ το οποίο κ έλυσα αλλά αναγκάστηκα.να. Την διαγράψω κ να την ξανακατεβασω οπότε δεν ξέρω αν κάποια μηνύματα ίσως χάθηκαν
Σε όποιον δεν έχω απαντήσει ας κάνει τον κόπο να μ στείλει άλλο ένα μήνυμα
Για σήμερα οι διαθέσιμες ώρες μ είναι 15:00-18:00 κ έπειτα θα λείψω μέχρι Κυριακή Δευτέρα
Όποιος με προλάβει με πρόλαβε μμμμακιαα
Εγώ σου έστειλα ήδη να πάρω θέση ..Καλημέρα αγόρια!
Γράφω για να πω συγγνώμη σε όποιον έστειλε μήνυμα κ δεν πήρε απάντηση χθες, είχα ένα θέμα με την εφαρμογή του Viber κ το οποίο κ έλυσα αλλά αναγκάστηκα.να. Την διαγράψω κ να την ξανακατεβασω οπότε δεν ξέρω αν κάποια μηνύματα ίσως χάθηκαν
Για σήμερα οι διαθέσιμες ώρες μ είναι 15:00-18:00 κ έπειτα θα λείψω μέχρι Κυριακή Δευτέρα
Good morning AnnaΚαλημέρα αγόρια!
Δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα...καλη ξεκουραση καλα να περασεις!!!!!Καλημέρα αγόρια!
Στην αναμπουμπουλα ο λύκος χαίρεταιΙσχυει, αλλα εγω εννοουσα κατι πιο προσωποποιημενο για την Αννα στο οποιο δεν μπορει κανενας να συνεισφερει
Δεν ποστευω να χαρηκες;Στην αναμπουμπουλα ο λύκος χαίρεται