Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 446
Δλδ, που στεκεσαι και που βρισκεσαι?εχεις αργησει παρα πολυ, εγω οπου σταθω και οπου βρεθω διαφημιζω αννα
μην ξεχνας πως γνωριστικαμε
Δλδ, που στεκεσαι και που βρισκεσαι?εχεις αργησει παρα πολυ, εγω οπου σταθω και οπου βρεθω διαφημιζω αννα
μην ξεχνας πως γνωριστικαμε
Δεν ξέρω εάν είμαστε ακομα έτοιμοι να δεχθούμε αυτό το λουτρό αλήθειαςΠοια κόπια ρε θα αλλάξουν που μας κάνουν μια πλύση εγκεφάλου με πουστηδες, λεσβιες, τραβελια, που μέσα στην πλανδημια δεν μπορούσα να κυκλοφορούσα και οι άλλοι κάνανε πάρτι;
Έχουμε γεμίσει με onlyfans και δεν ξέρω η άλλη αν έχει πάει με 5 ή με 5005.
Και εμείς τι συντηρουμε αυτό το πράγμα και το μεγαλώνουμε. Και όσο το βλέπουνε αυτό, αυτό μεγαλώνει και μεγαλώνει.
Αλλά βέβαια θα έρθει η μέρα που θα γίνουν όλες πορνες και θα γίνει ότι και με το skroutz, ebay, amazon...
Δεν θα έχει καμμια δουλειά.
Άρες μάρες κουκουνάρεςΔεν είπα εγώ ότι δίνω 300 εσύ το είπες
Κ δεν πετάχτηκα είσαι στο νήμα μ κ αναφέρθηκες σε εμένα σαν μη κανονική κοπέλα οπότε σαφώς κ θα μιλήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους
Α οκ άρα κ επειδή υπάρχουν άστεγοι η άνθρωποι π δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα τους να κάθομαι κ εγώ στο σκοτάδι πχ?
Άσχημο είναι να επιδεικνύεις το τι έχεις κ το που ντύνεσαι βγαίνεις τρως, άσχημο είναι να είσαι αλαζόνας, άσχημο είναι να θεωρείς ότι είσαι ανώτερος όταν τρως σφυρίδα από κάποιον π τρώει πιτογυρο
Εγώ δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες
Ότι κουβέντα έχει ξεκινήσει για εστιατόρια δεν την άνοιξα ποτέ εγώ κ όποιος με έχει δει από κοντά ξέρει ότι δεν είναι καθόλου του στυλ μ το νεοπλουτιστικο show off
Το να απολαμβάνω όπως νομίζω εγώ τα χρήματα π βγάζω δεν είναι κακό
δεν πας καλα εσυ, εισαι διχασμενος μαλλον στο που βρισκεσαιΠοια κόπια ρε θα αλλάξουν που μας κάνουν μια πλύση εγκεφάλου με πουστηδες, λεσβιες, τραβελια, που μέσα στην πλανδημια δεν μπορούσα να κυκλοφορούσα και οι άλλοι κάνανε πάρτι;
Και εμείς τι συντηρουμε αυτό το πράγμα και το μεγαλώνουμε. Και όσο το βλέπουνε αυτό, αυτό μεγαλώνει και μεγαλώνει.
Αλλά βέβαια θα έρθει η μέρα που θα γίνουν όλες πορνες και θα γίνει ότι και με το skroutz, ebay, amazon...
Προσπαθει να μας αφυπνίσει. Αλλά παραμένουμε πρόβατα.δεν πας καλα εσυ, εισαι διχασμενος μαλλον στο που βρισκεσαι
ΈγινεΆρες μάρες κουκουνάρες
μοιραζω φυλαδια σε στατικο σημειο στο συνταγμα χαχαχαχαΔλδ, που στεκεσαι και που βρισκεσαι?
Φιλε γινε και λιγο τροφοσυλλεκτης (για να μην πω κυνηγος), οχι μονο deliveryανα περιοδους ναι χαχαχαχα
αυτη την περιοδο μου τα τρωνε στο seeking γερα
Αν είναι να αρχίσεις να ξερνας εδώ πέρα ομοφοβία τρανσφοβια κ slut shamingΠοια κόπια ρε θα αλλάξουν που μας κάνουν μια πλύση εγκεφάλου με πουστηδες, λεσβιες, τραβελια, που μέσα στην πλανδημια δεν μπορούσα να κυκλοφορούσα και οι άλλοι κάνανε πάρτι;
Αν θες βοήθεια έρχομαι Εθελοντικάμοιραζω φυλαδια σε στατικο σημειο στο συνταγμα χαχαχαχα
100% τρολαρεις, τελειωσαν τα δικα σου και κουρδιζεις τους υπολοιπους να συνεχισουνΠροσπαθει να μας αφυπνίσει. Αλλά παραμένουμε πρόβατα.
δε καταλαβαινω τι λες, παω για υπνοΦιλε γινε και λιγο τροφοσυλλεκτης (για να μην πω κυνηγος), οχι μονο delivery
Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι της τελικής νίκης.Ζητω το έθνος των Ελλήνων100% τρολαρεις, τελειωσαν τα δικα σου και κουρδιζεις τους υπολοιπους να συνεχισουν
Ο,τι να ναι λες πάλι.Α είναι να αρχίσεις να ξερνας εδώ πέρα ομοφοβία τρανσφοβια κ slut shaming
Take it elsewhere
Εισαι κουρασμενοςδε καταλαβαινω τι λες, παω για υπνο
Όσο αναφέρεσαι στους ομοφυλόφιλους σαν πουστηδες δεν έχω να πω τίποτα μαζί σ κ θα σ παρακαλούσα να αποχωρήσεις από τον διαδικτυακό μ χώρο μεχρι να μάθεις να μιλάς με σεβασμό για όλουςΟ,τι να ναι λες πάλι.
Τα δικά μου συνταγματικά δικαιώματα καταπατησαν 3 χρόνια, οι πουστηδες όμως ήταν έξω και κάνανε παρτάκι. Ξέρω, οι πουζτηδες δεν μεταδίδουν κορόνες.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει γίνει κουρελοχαρτοΟ,τι να ναι λες πάλι.
Τα δικά μου συνταγματικά δικαιώματα καταπατησαν 3 χρόνια, οι πουστηδες όμως ήταν έξω και κάνανε παρτάκι. Ξέρω, οι πουζτηδες δεν μεταδίδουν κορόνες.
Όσο αναφέρεσαι στους ομοφυλόφιλους σαν πουστηδες δεν έχω να πω τίποτα μαζί σ κ θα σ παρακαλούσα να αποχωρήσεις από τον διαδικτυακό μ χώρο μεχρι να μάθεις να μιλάς με σεβασμό για όλους