Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.067
Ε όχι χάλι μαύρο το noodle bar σοριΡε σεις πείνασα τώρα .....Noodle Bar θα ήταν ότι πρέπει...
Ε όχι χάλι μαύρο το noodle bar σοριΡε σεις πείνασα τώρα .....Noodle Bar θα ήταν ότι πρέπει...
Ε με τα λεφτά σου πάει, ας φροντιζες να γαμας κανονικές κοπέλες.Εντάξει Αννουλα εσύ πήγαινε στο Travolta για θαλασσινά. Ωραία πιάτα αλλά σφαζουνε ...λαιμους
Γαμαει το Travolta και πολύ φθηνοΕντάξει Αννουλα εσύ πήγαινε στο Travolta για θαλασσινά. Ωραία πιάτα αλλά σφαζουνε ...λαιμους
Λέω το προφανές. Εγώ θα πάω για φαγητό σε μαγαζί με 10-15€ / κεφαλι, γιατι τόσο αντέχει η τσέπη μου. Αυτή, πάει σε μαγαζί με 300€/ κεφάλι, στην υγεία σου. Τι πιο απλο; Αν γαμουσαμε όλοι κανονικές κοπέλες, θα ήταν και αυτή κανονική κοπέλα. Τι δεν καταλαβαίνεις;Τι λες μωρέ???
σε σχεση με βασιλαινα, παπαιωαννου ,βαρουλκο, ψαριστονΦθηνοοοο???πλάκα μου κάνετε 230 € είχαμε δώσει με έναν φίλο το καλοκαίρι...τέλος πάντων φαντάζομαι έχεις πάει και base grill ίδιοι ιδικτητες είναι αλλά για κρεατικά
212 εμα στον λαγό ..16 ΕΜΑ νομίζω πως είναι στο Λαγό.Με Leo1A5
Δλδ...άμα είναι και ....κοντοχωριανος κάποιος έχει... περισσότερη... προτεραιότητα???Eννοειται ότι αν γνωρίζω κάποιον υπάρχει προτεραιότητα όταν μ ζητήσει ραντεβού
Η αν έχω ακυρώσει εγώ πάλι ισχύει προτεραιότητα
Αμεεεε χαχαχαΔλδ...άμα είναι και ....κοντοχωριανος κάποιος έχει... περισσότερη... προτεραιότητα???
αννα ποτε θα παμε στο travolta?Γαμαει το Travolta και πολύ φθηνο
Υπερβολή το 300 αλλά ναι μια φορά το μήνα μ αρέσει να τρώω κάπου καλάΛέω το προφανές. Εγώ θα πάω για φαγητό σε μαγαζί με 10-15€ / κεφαλι, γιατι τόσο αντέχει η τσέπη μου. Αυτή, πάει σε μαγαζί με 300€/ κεφάλι, στην υγεία σου. Τι πιο απλο; Αν γαμουσαμε όλοι κανονικές κοπέλες, θα ήταν και αυτή κανονική κοπέλα. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άσε την δουλειά και πάμε να πιούμε και κανένα τσίπουρο στην Βρυ.....τωρα που πιάσανε και τα κρυα(απέναντι από το χωριό σου)...Αμεεεε χαχαχα
Αν ήταν κανονική κοπέλα, θα είχε και κανονικό εισόδημα. Με 3-20k το μήνα εξτρα, δεν το λες και κανονικό άνθρωπο. ΑλαΓιατί κανονική κοπέλα δεν είναι? τι είναι εξωγήινος?
2 ώρες δουλειά είναι, σιγά το ακριβο. Όπως για μας, 2 ώρες δουλειά είναι το ένα πιτογυρο.Υπερβολή το 300 αλλά ναι μια φορά το μήνα μ αρέσει να τρώω κάπου καλά
Κ με 15 ευρώ όμως βρίσκεις πολύ ποιοτικά πράγματα
Πολύ πιο ποιοτικά από το noodle bar
Δεν έθιξα θέμα τιμής αλλά ποιότητας
Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε τοοοοσο ακριβά μέρη αυτό είπαΑν ήταν κανονική κοπέλα, θα είχε και κανονικό εισόδημα. Με 3-20k το μήνα εξτρα, δεν το λες και κανονικό άνθρωπο. Αλα
2 ώρες δουλειά είναι, σιγά το ακριβο. Όπως για μας, 2 ώρες δουλειά είναι το ένα πιτογυρο.
Κρυβε λόγιααααΆσε την δουλειά και πάμε να πιούμε και κανένα τσίπουρο στην Βρυ.....τωρα που πιάσανε και τα κρυα(απέναντι από το χωριό σου)...
Στην επέτειο του 10 ραντεβού μας χαχαχαχααννα ποτε θα παμε στο travolta?
ποτε θα φτασουμε στα 10 αφου ολο κατι παθαινειςΣτην επέτειο του 10 ραντεβού μας χαχαχαχα
Θα ποναει ο πρωκτος του μετα οποτε θα τα φαει ολες στους γιατρους.Δεν συμφερειΚ όποιος από εδώ πιστεύει ότι είναι τόσο "εύκολα λεφτά" ας το κάνει για δύο μέρες να μας πει
Γρήγορα ναι, εύκολα όχι
Αρκετά με αυτήν την καραμέλα