Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Εμένα θυμάσαι που δεν με έχεις δει;;;Θέλεις προτεραιότητα? :')
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται αγάπη δεν ξεχνάω κανέναν π έχω δει
Εμένα θυμάσαι που δεν με έχεις δει;;;Θέλεις προτεραιότητα? :')
Εννοείται αγάπη δεν ξεχνάω κανέναν π έχω δει
Πως να σ θυμάμαι τότε?Εμένα θυμάσαι που δεν με έχεις δει;;;
Στείλε μ βαιμπερ κ θα σ πω εκειγα λέγε...
(μη σε φάνε ζωντανή μόνο εδώ μέσα )
Ναι κάποιοι μ λένε εγώ δεν ρωτάω ποτέ από μόνη μΈχω μια απορία. Συστήνεστε με το nickname σας όταν τη συναντάτε;
Γιατί λίγο δυσκολο να της πειτε πχ είμαι ο Γιάννης και να ξέρει ποιός από δω είναι. Εκτός αν είναι γάτα και λογικά ξέρει ποιός είμαι.
Έχω μια απορία. Συστήνεστε με το nickname σας όταν τη συναντάτε;
Γιατί λίγο δυσκολο να της πειτε πχ είμαιο Γιάννηςο Γιάννης ο σπουδαίος και να ξέρει ποιός από δω είναι. Εκτός αν είναι γάτα και λογικά ξέρει ποιός είμαι.
Εγώ το έχω κολλήσει με αυτοκόλλητο στο αριστερό ημιθωρακιοΈχω μια απορία. Συστήνεστε με το nickname σας όταν τη συναντάτε;
Γιατί λίγο δυσκολο να της πειτε πχ είμαι ο Γιάννης και να ξέρει ποιός από δω είναι. Εκτός αν είναι γάτα και λογικά ξέρει ποιός είμαι.
Με αυτό που κάνει σκρατς.Το κολλάω αφού μπω στο δωμάτιο.Εγώ το έχω κολλήσει με αυτοκόλλητο στο αριστερό ημιθωρακιο
καλή ιδέα τύπε.Εγώ το έχω κολλήσει με αυτοκόλλητο στο αριστερό ημιθωρακιο
Με αυτό που κάνει σκρατς.Το κολλάω αφού μπω στο δωμάτιο.
με χρώματα που θα υποδεικνύουν το αξίωμακαλή ιδέα τύπε.
να φτιάξουμε κονκάρδες
Για αποφυγή παρεξηγησεωνκαλή ιδέα τύπε.
να φτιάξουμε κονκάρδες
με χρώματα που θα υποδεικνύουν το αξίωμα
Οχι φιλε...εγω της ειπα της κοπελας κανονικα ποιος ειμαι...στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου γτ ειναι πολυ ωραιο κορμι αν ειναι αυτη η κοπελα στις φωτογραφιες και βιντεο που ανεβαζει αλλα μετα απο καποιο καιρο πιστηκα απο τον τροπο που μιλουσε και απο αλλους χρηστες τους σαητ που μιλησα...για αυτο αξιζουν τα λεφτα που ζηταει 100%Έχω μια απορία. Συστήνεστε με το nickname σας όταν τη συναντάτε;
δεν είναι φασαρία, φιλαρμονική είναι...Φασαριοζικος κινητήρας.Και τούφα το Ντουμανι. Περισσότερο και από την @Anna24 καπνιζει
Και αν είσαι μέσα δεν ακούς τπτ(από τον κ/τ)δεν είναι φασαρία, φιλαρμονική είναι...
Χρήμα να υπάρχει. Χρόνος θα βρεθείΤελικά μια χαρά έχετε βολευτεί όλοι κουφαλιτσες και κλαιγεστε για ραντεβού.....
Κάποια στιγμή θα μπορεί.Τι στο καλο
Εξηγησε μου εάν θες το ερώτημα σου και θα απαντησω
Απολυθηκες η μας γράφεις από τη μαγευτική Πλατη Εβρου;200 μέρες φυλακή είχα στον Έβρο......