Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 446
Τα θες κ τα λες τώρα αυτά;;;Στο πούλμαν θα έχουνε και Αριανους άραγε....?
Τα θες κ τα λες τώρα αυτά;;;Στο πούλμαν θα έχουνε και Αριανους άραγε....?
Ναι ναι φωτό τώρα Άννα…Άννα ας αφήσουμε τα ποδοσφαιρικά και δώσε κανα βίντεο να καυλωσουμε
Μετά από όσα διάβασε έχει μεταβεί σε καταφύγιο για να μην βρίσκεται σε διασταυρωμενα πυραΝαι ναι φωτό τώρα Άννα…
Αννούλα , άσε τους να σφάζονται, και έλα να σου μάθω τον ορισμό του off side ...Δεν ξέρω τι να πω για όλα αυτά
Το ποδόσφαιρο κ πόσο μάλλον το να ταυτίζεσαι τόσο πολύ με το χρώμα μιας φανέλας ώστε αυτό κ μόνο να είναι αρκετό για εχθρότητες με άφηνε κ θα με αφήνει πάντα παγερά αδιάφορη
Ποτέ μ δεν κατάλαβα αυτή την ανάγκη των ανδρών κάτι να έχουν για να τρώγονται αλλά to each their own
Δεν με ενοχλεί να τα λένε κ εδώ, είπαμε είναι κ λίγο καφενείο το νήμα μ
Το var να προσέχειςΑννούλα , άσε τους να σφάζονται, και έλα να σου μάθω τον ορισμό του off side ...
Καλά και αυτό καμία φορά δεν προσέχει το ίδιο…Άλλη μάπα και το varΤο var να προσέχεις
Αφού υπάρχει τόσο μεγάλη απαίτηση να ανεβάσω το paypal μου κ ανάλογα τι κ στέλνει ο καθένας θα λαμβάνει κ το αντίστοιχοΆννα ας αφήσουμε τα ποδοσφαιρικά και δώσε κανα βίντεο να καυλωσουμε
Δεν χρειαζεται οποιος θελει κανονιζει ραντεβου και μετα αναλαμβανεις εσυ....ξερεις...!!!Αφού υπάρχει τόσο μεγάλη απαίτηση να ανεβάσω το paypal μου κ ανάλογα τι κ στέλνει ο καθένας θα λαμβάνει κ το αντίστοιχο
Κάποιοι δεν έχουν το χρήμα, οποτε ίσως βολευτούν με φωτογραφίες.Θα τους έρθει πιο φθηναΔεν χρειαζεται οποιος θελει κανονιζει ραντεβου και μετα αναλαμβανεις εσυ....ξερεις...!!!
Κοιτα τι λεει η αννουλα...!!!!Κάποιοι δεν έχουν το χρήμα, οποτε ίσως βολευτούν με φωτογραφίες.Θα τους έρθει πιο φθηνα
Κάποιοι ίσως βγάλουν βραδινή με 10-20-30€Κοιτα τι λεει η αννουλα...!!!!
Revolut εχεις;Αφού υπάρχει τόσο μεγάλη απαίτηση να ανεβάσω το paypal μου κ ανάλογα τι κ στέλνει ο καθένας θα λαμβάνει κ το αντίστοιχο
Επειμενω οτι αν μαζεψεις τα λεφτα για εστω 1 ραντεβου ετσι εκανα εγω θα αποζιμιωθεις πολυ περισσοτερο απο το να σ στελνει φωτογραφιες....Κάποιοι ίσως βγάλουν βραδινή με 10-20-30€
ΠροφανώςΕπειμενω οτι αν μαζεψεις τα λεφτα για εστω 1 ραντεβου ετσι εκανα εγω θα αποζιμιωθεις πολυ περισσοτερο απο το να σ στελνει φωτογραφιες....
Οχι αγάπηRevolut εχεις;
Οχι αγάπη
Εγώ προσωπικά είμαι τακτικός πελάτης της @Anna24 .Από εκεί και πέρα ανάλογα μέχρι το που μπορεί να φθάσει το πορτοφόλι του καθενός.Και μην παραβλέπεις πως αρκετοί άνθρωποι φτιάχνονται από φωτογραφίες. Αν δεις πόσα ξοδεύουν σε only fans και τα λοιπαΕπειμενω οτι αν μαζεψεις τα λεφτα για εστω 1 ραντεβου ετσι εκανα εγω θα αποζιμιωθεις πολυ περισσοτερο απο το να σ στελνει φωτογραφιες....
Θα φτιάξω κάποια στιγμή μ έχει ζητηθεί κ από άλλους απλά είμαι εξαιρετικά αναβλητικηΚριμα, θα εβαζα παραγγελια επιτοπου
Παλι ψαρωσες, πλακα εκανα.Θα φτιάξω κάποια στιγμή μ έχει ζητηθεί κ από άλλους απλά είμαι εξαιρετικά αναβλητικη
Ναι κανένα θέμα να φτιάχνονται από φωτογραφίεςΕγώ προσωπικά είμαι τακτικός πελάτης της @Anna24 .Από εκεί και πέρα ανάλογα μέχρι το που μπορεί να φθάσει το πορτοφόλι του καθενός.Και μην παραβλέπεις πως αρκετοί άνθρωποι φτιάχνονται από φωτογραφίες. Αν δεις πόσα ξοδεύουν σε only fans και τα λοιπα