rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.943
- Πόντοι
- 3.446
Εγώ θα σου κάνω παρέα και θα πιω τσιπουροΝαι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
Εγώ θα σου κάνω παρέα και θα πιω τσιπουροΝαι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
Σου φέρνω εγώ, τώρα που θα υπογράψουμε τη συνθήκη ειρήνης.Μια χαρά ! μου φενεται θα πάω να πάρω και γω από κάβα....
Και καλά θα κάνεις. Πάντα πρέπει να υπάρχει κάτι...Μια χαρά ! μου φενεται θα πάω να πάρω και γω από κάβα....
Δεν θα σου ριξω.Πληροφοριακα όμως πάντα "ποτιζω" τις σφαίρες μου με υδραργυροΠερίμενε να φορέσω το αλεξίσφαιρο πρώτα...
Ναι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
εβιβα!Ναι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
Να δω τώρα ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο στη τροχαία.Πανε πινακίδες δίπλωμα ολαΝαι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
Εδω στο bou δεν θα σε ξεματιασουμε απλως. Θα σου πεταξουμε τα ματια εξω!!Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
...οτι πιο σωστο διαβασα στις τελευταιες σελιδεςΝαι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε
Με γκολ του... συντοπίτη μου!!Και επειδή είμαι παλιός Ολυμπιακός, να σου πω πως ήμουν μέσα όταν σας βγάλαμε από τη σκεπαστη.Το 80 ήταν είχαμε κερδίσει 0-1.Ολο το Νίκος Γκούμας ερυθρολευκο
στη σκεπαστη πηγαίνουνε οι φίλοι μας οι Τούρκοι, που στην ελλαδα κάνουνε το πιο καλό τσιμπουκι!!!Και επειδή είμαι παλιός Ολυμπιακός, να σου πω πως ήμουν μέσα όταν σας βγάλαμε από τη σκεπαστη.Το 80 ήταν είχαμε κερδίσει 0-1.Ολο το Νίκος Γκούμας ερυθρολευκο
...οτι πιο σωστο διαβασα στις τελευταιες σελιδες
γαμω τον Ολυμπιακο απο τα θεμελια πουτανακια του κρατους..ΜΟΝΟ ΑΕΚ!τσιμπουκια εσεις κανετε στο λυομενο που εχετε για γηπεδο..αντε νιονιοστη σκεπαστη πηγαίνουνε οι φίλοι μας οι Τούρκοι, που στην ελλαδα κάνουνε το πιο καλό τσιμπουκι!!!
γαμω τον Ολυμπιακο απο τα θεμελια πουτανακια του κρατους..ΜΟΝΟ ΑΕΚ!τσιμπουκια εσεις κανετε στο λυομενο που εχετε για γηπεδο..αντε νιονιο
γαματε ακομα τη γυναικα του Αντζα;βλακες Τσουκαλαδες
ΑΥΤΟΙ ΕΊΣΤΕ
Δείχνουμε μια ιδιαίτερη προτίμηση στη δική σου γυναίκα. Αλλά μην το παίρνεις προσωπικά. Κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει,το βούτυρο είναι δικός της στο τελος.γαματε ακομα τη γυναικα του Αντζα;βλακες Τσουκαλαδες
γαμιεται ο καιρος κι ο Ολυμπιακοςγαματε ακομα τη γυναικα του Αντζα;βλακες Τσουκαλαδες
δεν εχω γυναικα γι αυτο γαμαω εσαςγαμιεται ο καιρος κι ο Ολυμπιακος