papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.353
- Πόντοι
- 27.261
φτιαξ'το πρωτα.ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ SOS!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΌ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ VIBER ΜΟΥ 6983706896!!!!
φτιαξ'το πρωτα.ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ SOS!! ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΌ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ VIBER ΜΟΥ 6983706896!!!!
Τι να φτιάξω?φτιαξ'το πρωτα.
το viber.Τι να φτιάξω?
Σωστος!το viber.
μου βγαζει οτι δεν εχεις ακομα και αν θες invite
Μάλλον σου κάνουν ηλεκτρονικό πόλεμο.Τι να φτιάξω?
Και ρωτούσες τι άλλο μπορεί να συμβεί μετά τη φαρυγγίτιδα και την περίοδο... ε, ορίστεΔυστυχώς χθες μου κλέψανε το κινητό οπότε χάθηκε ο παλιός μ αριθμός! Το 6983706896 είναι αυτός π θα ισχύει από σήμερα
Με όσους έχω βρεθεί κ έχουμε επικοινωνία ας μ στείλουν ένα μήνυμα εκεί να αρχίσω να οργανώνω πάλι τις επαφές μου
Το έφτιαξα!Σωστος!
Έχουμε στείλει με το που ήρθε ειδοποίησηΑγόρια όλα οκ το έφτιαξα το βαιμπερ μου τώρα μπορείτε να μ στείλετε κανονικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το έφτιαξα!
Δυστυχώς χθες μου κλέψανε το κινητό οπότε χάθηκε ο παλιός μ αριθμός! Το 6983706896 είναι αυτός π θα ισχύει από σήμερα
Με όσους έχω βρεθεί κ έχουμε επικοινωνία ας μ στείλουν ένα μήνυμα εκεί να αρχίσω να οργανώνω πάλι τις επαφές μου
Στα τέκνο παρτυ?Που στο έκλεψαν βρε μωρό;
Είμαι λίγο απρόσεκτη καμιά φοράΠου στο έκλεψαν βρε μωρό;
Θα επικηρυξουμε τους ληστέςΕίμαι λίγο απρόσεκτη καμιά φορά
Καλημέρα κ καλή μας Κυριακηη
Ας μην ήταν μεγάλης αξίας τουλάχιστονΕίμαι λίγο απρόσεκτη καμιά φορά
Καλημέρα κ καλή μας Κυριακηη
Όχι δεν ήταν απλώς ταλαιπωρία τώρα με τις επαφέςΑς μην ήταν μεγάλης αξίας τουλάχιστον
Aννουλα καλησπερα...σου εχω στειλει μνμ...αλα θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο...μπορεις να δεις λιγο το viber σου σε παρακαλω...!!!!Όχι δεν ήταν απλώς ταλαιπωρία τώρα με τις επαφές
Πρέπει να βγάλεις την Opap Arena,και να βάλεις το Γεώργιος Καραϊσκάκης για να μπει viber.Aννουλα καλησπερα...σου εχω στειλει μνμ...αλα θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο...μπορεις να δεις λιγο το viber σου σε παρακαλω...!!!!
Ασε ρε...!!!Πρέπει να βγάλεις την Opap Arena,και να βάλεις το Γεώργιος Καραϊσκάκης για να μπει viber.