batman0372
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Αννα!!
Καλησπέρα μπέιμπιΚαλησπερα Αννα!!
Οκ...οποτε μαστορισα λοιπον...Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Έκανες την έκπληξη...Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Εισαι του πρακτικου και του χειρονακτικου δλδ!Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Σοφή η μαλακια σουΞεφεγουμε από το προσωπικό της Anna24 και δίκη μου πίεση για Anal
Ok το έχουμε ;
Αλλά το συνεχίζουμε γιατί έτσι είναι η κοινωνία σε πολλές εκφάνσεις της
Οκ το έχουμε ;
Αγαπητοί “welcome το planet earth “
Συμβαίνει παντού και καθημερινά
Δεν πιέζει το αφεντικο να κάνει πράγματα που δεν θέλει ο υπάλληλος του ;
Πόσες και πόσες χιλιάδες ώρες αυξήθηκαν λόγο Work @ home στον Covid ?
Εάν αυτό δεν ξεπερνάει κόκκινες γραμμές ηθικής , αξιών και δεν γίνεται με το μαχαίρι στο λαιμό τότε αυξάνεται η παραγωγικότητα κσι το παραγόμενο προϊόν
Παράδειγμα
Η κουζίνα σε εστιατορειο κλείνει στις 1:00 και φτάνει μια παρέα στις 12:45
Εάν δεν είναι ο ιδικτιοτης εκεί θα τους διώξουν 90%
Για μένα πρέπει το μαγαζί να δουλέψει μέχρι τις 02:00 και οι υπάλληλοι νΖ πάρουν μπόνους από τον ιδιοκτήτη
Άξιος που γύρισες τόσες σελίδες πισωΣοφή η μαλακια σου
Όντως σου ταιριάζει!Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?Αννουλα είσαι καλύτερα?την αγάπη μας για ένα καλό πσκ
Όλα θα περάσουνΠέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
Δεν υπαρχει σωτηρια…Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
τι εχουμε μετά ? τριτο παγκοσμιο?Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
Ενα απο τα δυο πιθανοτατα εγινε στην ωρα του.Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
Έλα μωρέ περαστικά είναι αυτά ...πάντως άμα θες στείλε μου ινμποξ το βαφτιστικό σου να σαι κάνω ένα ξεμάτιασμαΕγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα
Κάνω κ τηλεφωνικό ξεμάτιασμα. Με ξεπληρώνεις από κοντά :p αρκεί να μου απαντήσεις σε κανα μήνυμα χεχε... Πέρα από την πλάκα, περαστικάαΠέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?
Ήρθε με τη σειρά της κι η μαύρη θάλασσα...Πέρασε η φαρυγγίτιδα ήρθε η περίοδος χαχαχα ποιος ξέρει να ξεματιαζει?