Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.067
Οχι δεν έχω κάνειγια τη γριππη man
Οχι δεν έχω κάνειγια τη γριππη man
Σωστή σε βρίσκωΝαι φυσικά
Απέχω δύο μέρες τώρα
περαστικα μωρο και γρηγορα να γινεις καλα!!!!Αγόρια μου να ζητήσω συγγνώμη για τα ραντεβού π ακύρωσα αυτές τις μέρες
Είμαι άρρωστη με φριχτη φαρυγγίτιδα κ έχω χάσει τελείως τη φωνή μ
Στείλτε λίγη θετική ενέργεια να γίνω γρήγορα καλά
Καλυτερα ισοτητα αναμεσα σε ανδρα γυναικα.Αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια.Και ρε τυπε τι το κακό έχει λίγη πατριαρχια.. τόσα χρόνια είχαμε και έχουμε, τωρα σε πείραξε? Είδαμε και στις μέρες μας τις φιλελευθερες τι ωραία που είναι.. ηθική μηδέν... οι πουτανες μας πείραξαν μετά..
Προφανώς αυτό δεν είναι θέμα γνώμης είναι το δεδομένοΚαλυτερα ισοτητα αναμεσα σε ανδρα γυναικα.Αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια.
Άννα εδώ ένα λάθος, καθώς μεγάλο κομμάτι των φεμινιστικων αναλύσεων, και ειδικα η γραμμή federichi θεωρεί ότι στον μεσαίωνα οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερη ισότητα από ότι μετά.που αρχίζει να αλλάζει η κοινωνία σε καπιταλιστικη.Προφανώς αυτό δεν είναι θέμα γνώμης είναι το δεδομένο
Όποιος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται ισότητα να γυρίσει στο μεσαίωνα π ανήκει
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε αυτό με βρίσκεις αδιαβαστηΆννα εδώ ένα λάθος, καθώς μεγάλο κομμάτι των φεμινιστικό αναλύσεων, και ειδικα η γραμμή federichi θεωρεί ότι στον μεσαίωνα οι γυναίκες είχαν μεγαλύτερη ισότητα από ότι μετά.που αρχίζει να αλλάζει η κοινωνία σε καπιταλιστικη.
Αλλά συμφωνώ ότι δετο συζητάμε καν περί ισότητας αλλά πρέπει να είναι δεδομενο
περίπτωση που σε ενδιαφέρει και έχεις χρόνο Ο ΚΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΓΙΣΣΑΔεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε αυτό με βρίσκεις αδιαβαστη
Ευχαριστώ για το input tho
Μεγάλη μαγκιά όμως να λες «δεν ξέρω». Δείχνει μια αυτογνωσία που σπανίζει σήμερα… Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ (ελπίζω κάποια στιγμή) αλλά μου άρεσε πολύ αυτό το σχόλιο και ήθελα να το τονίσω Μπράβο σου!!!Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη σε αυτό με βρίσκεις αδιαβαστη
Ευχαριστώ για το input tho
Ακόμα και στην αρχαία Σπάρτη η θέση της γυναίκας ήταν ισχυρή.
ισοτητα για εμας τους αντρες εννοεις προφανωςΠροφανώς αυτό δεν είναι θέμα γνώμης είναι το δεδομένο
Όποιος πιστεύει ότι δεν χρειάζεται ισότητα να γυρίσει στο μεσαίωνα π ανήκει
Πιστεύεις πως είμαστε σε δεύτερη μοίρα δασκαλε;ισοτητα για εμας τους αντρες εννοεις προφανως
Τα λευκά αρσενικά? Θα έλεγα ότι κλείνουμε προς τα εκείΠιστεύεις πως είμαστε σε δεύτερη μοίρα δασκαλε;
τριτη μην σου πωΠιστεύεις πως είμαστε σε δεύτερη μοίρα δασκαλε;
Απονη ζωή μας πέταξες στου δρόμου την άκρη μας αδικησεςτριτη μην σου πω
Τουλάχιστον 3ος είναι και ο Θρύλος για την ώρα.Ομως θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία όπως και εμείς.Βημα βήματριτη μην σου πω
Ολη η αληθεια στις κριτικεςΠιπαρα και deep throat η Αννούλα κύριοι???για πείτε λίγο γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα όλοι
Ολη η αληθεια στις κριτικες