rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.945
- Πόντοι
- 3.446
τι σχεση εχει αυτο με εκεινο που εγραψα;Λες να της ζητησω φοιτητικο πασο οταν την ξανασυναντησω;Sexy Φοιτήτρια (οχι βιζιτα) ...
τι σχεση εχει αυτο με εκεινο που εγραψα;Λες να της ζητησω φοιτητικο πασο οταν την ξανασυναντησω;Sexy Φοιτήτρια (οχι βιζιτα) ...
Αυτό μου κάνει τεράστια εντύπωση..μα τόσο καλήΟλη η αληθεια στις κριτικες
Προσωπικα για εμενα ναι ειναι τοσο καλη.Απο εκει και περα καθε ενας εχει την αποψη τουΑυτό μου κάνει τεράστια εντύπωση..μα τόσο καλή
Φοβερή είναιΠροσωπικα για εμενα ναι ειναι τοσο καλη.Απο εκει και περα καθε ενας εχει την αποψη του
Καθε ενας κρινει με τα δικα του κριτηρια.Φοβερή είναι
Φοβερή πίπα φοβερά και παχιά μουνόχειλα για πολύ γλυφομούνι η Αννούλα!!!Πιπαρα και deep throat η Αννούλα κύριοι???για πείτε λίγο γνώμες πάνω σε αυτό το θέμα όλοι
Πιπαρα και deep throat η Αννούλα κύριοι???
Σαφώς είμαι μόνο 25 ακόμα. Μέχρι τα 30 θα μαι καθηγήτριαΔες την κριτική μου. Ναι είναι πάρα πολύ καλή, αλλά η δικιά μου γνώμη είναι ότι μπορεί να γίνει καλύτερη.
Εξαρτάται από τα χιλιόμετρα και όχι από την ηλικία. Να προσέξεις μόνο μην χρειαστείς ρεκτιφιέ.Σαφώς είμαι μόνο 25 ακόμα. Μέχρι τα 30 θα μαι καθηγήτρια
Ρε soto δεν το περιμενα αυτο απο εσεναΕξαρτάται από τα χιλιόμετρα και όχι από την ηλικία. Να προσέξεις μόνο μην χρειαστείς ρεκτιφιέ.
Που και που κάνω και τον δυσκολοΡε soto δεν το περιμενα αυτο απο εσενα
Ναι, αλλα την Αννα την αγαπας, οποτε και οταν θελεις να κανεις την οποιαδηποτε ποζα πρεπει να το κανεις με στυλ.Που και που κάνω και τον δυσκολο
Υπόσχομαι να επανορθωσω με τη πρώτη ευκαιρίαΝαι, αλλα την Αννα την αγαπας, οποτε και οταν θελεις να κανεις την οποιαδηποτε ποζα πρεπει να το κανεις με στυλ.
Εδω το εκανες λιγο ατσουμπαλα
Σε λίγο θα είναι πρώτος στη κορυφήΤουλάχιστον 3ος είναι και ο Θρύλος για την ώρα.Ομως θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία όπως και εμείς.Βημα βήμα
Σωστη......!!!!!!Σαφώς είμαι μόνο 25 ακόμα. Μέχρι τα 30 θα μαι καθηγήτρια
Μαστορισα ή προφεσορισα ? Τι τίτλο προτιμάς?Σαφώς είμαι μόνο 25 ακόμα. Μέχρι τα 30 θα μαι καθηγήτρια
Νομιζω προφεσορισα της παω πιο καλα.....βεβαια η ιδια θα διαλεξει..Μαστορισα ή προφεσορισα ? Τι τίτλο προτιμάς?
Συμφωνώ και εγώ αλλά ας διαλέξει η ίδια...Νομιζω προφεσορισα της παω πιο καλα.....βεβαια η ιδια θα διαλεξει..
Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχαΝομιζω προφεσορισα της παω πιο καλα.....βεβαια η ιδια θα διαλεξει..
Ναι ως τίτλος ναι!Εγώ νομίζω το μαστορισα μ πάει πιο πολύ χαχα