Ολοι εχουν μια γνωμη ετσι και εγω χωρις να παρεξηγηθω θελω να πω τη δικη μου..
Για εμενα λοιπον δε λεγεσαι ανεξαρτητη αν δεν κανεις κουμαντο μονη σου το τηλ η Αννα ΝΑΙ δε την εχω συναντησει ακομα εχει βρεθει με φιλους που εμπιστευομαι και μου εχουν πει τα καλυτερα και ΝΑΙ ειναι η εννοια της ανεξαρτητης ....
Δε παρεξηγω κανενα κοριτσι αλλα η λεξη μιλαει απο μονη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ποσο ανεξαρτητη εισαι οταν το τηλ το διαχειριζεται ο καθε μουστακαλης Μπαμπης οποτε απο το πρωτο touch που εχουμε μου λες ψεματα δεν εχω θεμα ειμαι χρονια στο κουρμπετι ανεξαρτητη ή μη εμενα με ενδιαφερει να περασω καλα αλλα αν ειναι αλλος στο τηλ αντε και ενας που τελει χρεη οδηγου να σε πηγαινω φερνει στα ραντεβου δεν εχεις διαφορα απο τα γραφεια τα ιδια εξοδα ιδια κουλτουρα οποτε αρχιδια ανεξαρτητη ειναι η καθε κοπελα απλα το παιζει ανεξαρτητη γιατι ειναι πιο γοητευτικο για εμας στην ουσια ομως καμμια ανεξαρτησια και μη μιλησω για καποιες δηθεν ανεξαρτητες που τα σπασανε καποια στιγμη με το μουστακαλη που κραταγε το τηλ και ψαχνοντουσαν να ξαναβρουν τους πελατες τους πολλα τα παραδειγματα δε θελω να αναφερω ονοματα και προσφατα μια που ειχε γινει ντορος μεγαλος με το ονομα της και ολοι ψαχναν το τηλ της ετσι τη πατησε και τωρα παρακαλαει να διαδωσουμε το καινουργιο της τηλ γιατι τα εσπασε με το μουστακαλη ασχημα και αυτος δε της εδινε τους ιδιους τους πελατες της ..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ =ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ
Ετσι οπως τα λες ειναι! Εγω καταλαβαινω μπορει και αλλοι στο μπου,οτι οταν λενε τακοριτσια μας ανεξαρτητη, εννοουν χωρις γραφεια! Τωρα πρεπει να εχουν ολες νταβα,γκομενο ,βοηθο, για να κανονιζει τα παντα ωστε να ερχονται τα κοριτσια στο ραντεβου ανεμελες, απροβληματιστες ,που αυτο θα ειναι πολυ καλο για το ραντεβου μας!!