Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.060
Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί αλλού όταν είμαι επί το έργονΑννούλα θέλω να βλέπω Μουντιάλ κ να μου κάνεις πίπα deepthroat.. οπωσδήποτε αυτο θα γίνει
Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί αλλού όταν είμαι επί το έργονΑννούλα θέλω να βλέπω Μουντιάλ κ να μου κάνεις πίπα deepthroat.. οπωσδήποτε αυτο θα γίνει
Πως να πάει με αεκτζη;Μηπως έχασε και κάνα αρσενικό εκεί περα;Μάλλον δεν έχεις πάει με Αεκτζιδες γι αυτό το λες.....
Τραβά πες τα έξω από γήπεδο εσύ...
Λες να φοβηθω τους κοκλωνηδες;Τραβά πες τα έξω από γήπεδο εσύ...
Όλη η αλήθεια για την αεκ και το λαο της.Εγω όταν αναφέρομαι σε κάτι έχω αποδείξεις.Δεν γράφω αυθαίρετα.Κοκλωνηδες είστε και θα παραμείνετε.Τι ειν τούτο??
Έχω στη κατοχή μου πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το λαο της αεκ.Οποτε θες σου δείχνω ντοκουμέντα για το ποιον σας.Καλά εντάξει ότι πεις .....αγαπουλη!
Αν δεν είναι καλό σε πειράζει;Γιατί έχω ένα που πήρε σασί αλλά θα το πάω στη καλιμπρα να το ισιωσωΆστα αυτά ρεε!κανένα καλό μουνι έχεις να μας δείξεις?
Τι χατίρι.Εγω είπα να μιλήσουμε και εσύ απαιτείς.Πηγαινε στο δωματιάκι να απαιτησεις.Καλά εντάξει ότι πεις. Αυτό είναι! θα σου χαλάσω εγώ χατίρι ?
Πήρα Augementin των 500 αλλά την συνδύασα με τσίπουρο.Ειδα και αυτά που γράφεις για αεκτζηδες και λοιπά εθνικά θέματα και μουρλοποιηθηκα τελείως.Καλά πάρε τα χάπια σου τωρα
ΟλυμπιακόςΟμάδα δεν μας είπες?
Και επειδή είμαι παλιός Ολυμπιακός, να σου πω πως ήμουν μέσα όταν σας βγάλαμε από τη σκεπαστη.Το 80 ήταν είχαμε κερδίσει 0-1.Ολο το Νίκος Γκούμας ερυθρολευκοΈχω παιδικούς φίλους στην 7 δεν μπορώ να πω κάτι.....
ε μα και εσυ δεν τους φτιαχνεις λιγουλακι...Σταματήστε μωρέ να τσακωνεστε για χρώματα φανέλας
Αν ο @Captainblood10 αποσύρει τα στρατεύματα του θα κάνω και εγώ το ίδιο.Η πρόταση μου είναι no ships,no troops,no flags.Σταματήστε μωρέ να τσακωνεστε για χρώματα φανέλας
Εμ, ριξε και συ μια κροτου-λαμψηςΣταματήστε μωρέ να τσακωνεστε για χρώματα φανέλας
Είναι τραυματίας.ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΡΩΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ!!!!
Το ξερω αλλα για να κλεισεις ραντεβου μαζι της θελει να κλεισεις μερες πριν!!!!!Είναι τραυματίας.
Το ξερω αλλα για να κλεισεις ραντεβου μαζι της θελει να κλεισεις μερες πριν!!!!!
Ναι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμεΑν ο @Captainblood10 αποσύρει τα στρατεύματα του θα κάνω και εγώ το ίδιο.Η πρόταση μου είναι no ships,no troops,no flags.
Εγώ πίνω ήδη gin , πειράζει?Ναι ναι βάλτε όλοι ένα τσιπουρακι να τσουγκρίσουμε