Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 361
Σωπαίνω.....σωπαίνω....θα τα πούμε σύντομα από κοντά.....Κρυβε λόγιαααα
Σωπαίνω.....σωπαίνω....θα τα πούμε σύντομα από κοντά.....Κρυβε λόγιαααα
Ε να μιλάνε λιγότερο γ αυτό ακριβώςΘα ποναει ο πρωκτος του μετα οποτε θα τα φαει ολες στους γιατρους.Δεν συμφερει
Ελπίζω να έσπασε η γκινιαποτε θα φτασουμε στα 10 αφου ολο κατι παθαινεις
Αν ήσουν διευθύντρια τράπεζας θα ήσουν το δεξί χέρι των Μασονων και των Σιονιστων.Κ επίσης δεν καταλαβαίνω π κολλάει το "κανονική" κοπέλα
Κάνω μια δουλειά, τα δουλεύω τα λεφτά μ δεν μ τα χαρίζουν
Αν ήμουν δηλαδή διευθύντρια τράπεζας κ πηγαινα να φάω στο βαρούλκο όπως κάνω τώρα τότε θα ήμουν πιο κανονική κ θα μ άξιζε πιο πολύ?
Άκομψο το σχόλιο σ κ βγάζει μια πικρία π δεν έχεις λόγο να εκφράζειςς
Ποτε θα παμε με Πατερ Κλεομενη για μπαχαλα στους εβραιους σιονιστες;Αν ήσουν διευθύντρια τράπεζας θα ήσουν το δεξί χέρι των Μασονων και των Σιονιστων.
Δεν μου φταις εσύ, οι μαλακες οι άντρες φταίμε που η Άννα θα μαζέψει τόσα όσα δεν θα μαζέψει ο καλύτερος επιχειρηματίας σε 20 χρόνια.
Και όλο και περισσοτερες κάνουν αυτό το πράγμα και έχει διαβρωθεί η κοινωνία.
Δεν σ φταίω εγώ σε εμένα μιλάς με ύφος όμωςΑν ήσουν διευθύντρια τράπεζας θα ήσουν το δεξί χέρι των Μασονων και των Σιονιστων.
Δεν μου φταις εσύ, οι μαλακες οι άντρες φταίμε που η Άννα θα μαζέψει τόσα όσα δεν θα μαζέψει ο καλύτερος επιχειρηματίας σε 20 χρόνια.
Και όλο και περισσοτερες κάνουν αυτό το πράγμα και έχει διαβρωθεί η κοινωνία.
Αντωνη μπλεχτηκες σε διχτυαποτε θα φτασουμε στα 10 αφου ολο κατι παθαινεις
ΜεταξωτάΑντωνη μπλεχτηκες σε διχτυα
Τοτε και εμεις θα ψηφισουμε Κουτσουμπα,να φερει κομμουνισμο να εχουμε ισοτητα.Θα τρωμε με δελτιο θα εχουμε zastava και ολα καλαΔεν σ φταίω εγώ σε εμένα μιλάς με ύφος όμως
Κ για να στο πω τελείως μα τελείως λαϊκα αυτό π έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας ειδικά αν συνδιάζεται κ με αυτό π έχουμε μέσα στο κεφάλι μας πάντα απολάμβανε κ πάντα θα απολαμβάνει ειδικά προνόμια
Από την αρχή σχεδόν της ανθρώπινης ιστορίας
Αν δεν σ αρέσει τόσο αυτό το γεγονός σε λάθος σάιτ βρίσκεσαι μωρό μ
Αντωνη διαθετεις ο,τι απαιτειται για τα μεταξωτα διχτυα?Μεταξωτά
Σε άλλον μιλούσα και πετάχτηκε εσύ. Όταν βγαίνει και λες ότι δίνεις 300€ για φαγητό όταν ο κόσμος πεινάει, να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις. Τα 20-50-100-150-200€ που παίρνετε τα παίρνετε από το υστέρημά του κόσμου. Σωστό λάθος δεν έχει σημασία, λάθος θα σου πω εγώ αν με ρωτήσεις. Αλλά όταν δίνεις 300€ για φαγάκι όταν ο άλλος διαλέγει το σουβλάκι των 2€ με των 2.70€ ε όσο να ναι χτυπάει άσχημα.Δεν σ φταίω εγώ σε εμένα μιλάς με ύφος όμως
Κ για να στο πω τελείως μα τελείως λαϊκα αυτό π έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας ειδικά αν συνδιάζεται κ με αυτό π έχουμε μέσα στο κεφάλι μας πάντα απολάμβανε κ πάντα θα απολαμβάνει ειδικά προνόμια
Από την αρχή σχεδόν της ανθρώπινης ιστορίας
Αν δεν σ αρέσει τόσο αυτό το γεγονός σε λάθος σάιτ βρίσκεσαι μωρό μ
δεν το εχεις δει το κοριτσι ακομα νομιζω για αυτο τα λεςΑντωνη μπλεχτηκες σε διχτυα
Για μαλακα τον εχεις τον Κουτσουμπα?Τοτε και εμεις θα ψηφισουμε Κουτσουμπα,να φερει κομμουνισμο να εχουμε ισοτητα.Θα τρωμε με δελτιο θα εχουμε zastava και ολα καλα
Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.Μην αγχωνεσαι θα αλλαξουν τα κοζα καποια στιγμηΣε άλλον μιλούσα και πετάχτηκε εσύ. Όταν βγαίνει και λες ότι δίνεις 300€ για φαγητό όταν ο κόσμος πεινάει, να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις. Τα 20-50-100-150-200€ που παίρνετε τα παίρνετε από το υστέρημά του κόσμου. Σωστό λάθος δεν έχει σημασία, λάθος θα σου πω εγώ αν με ρωτήσεις. Αλλά όταν δίνεις 300€ για φαγάκι όταν ο άλλος διαλέγει το σουβλάκι των 2€ με των 2.70€ ε όσο να ναι χτυπάει άσχημα.
Λες να μπλεχτω και εγω?δεν το εχεις δει το κοριτσι ακομα νομιζω για αυτο τα λες
και δεν εννοω μονο εμφανησιακα αλλα και πως τα λεει, τρελο μαγκακι ,
ανα περιοδους ναι χαχαχαχαΑντωνη διαθετεις ο,τι απαιτειται για τα μεταξωτα διχτυα?
Δεν ειπα κατι κακο για τον Μητσαρα.Απλα τοτε θελω να δω τα travolta που μας λεει η @Anna24.Οταν θα περιμενουμε στην ουρα για 3 κουταλιες φασολαδα.Εγω θα της το θυμισωΓια μαλακα τον εχεις τον Κουτσουμπα?
εχεις αργησει παρα πολυ, εγω οπου σταθω και οπου βρεθω διαφημιζω ανναΛες να μπλεχτω και εγω?
Δεν είπα εγώ ότι δίνω 300 εσύ το είπεςΣε άλλον μιλούσα και πετάχτηκε εσύ. Όταν βγαίνει και λες ότι δίνεις 300€ για φαγητό όταν ο κόσμος πεινάει, να περιμένεις και τις ανάλογες αντιδράσεις. Τα 20-50-100-150-200€ που παίρνετε τα παίρνετε από το υστέρημά του κόσμου. Σωστό λάθος δεν έχει σημασία, λάθος θα σου πω εγώ αν με ρωτήσεις. Αλλά όταν δίνεις 300€ για φαγάκι όταν ο άλλος διαλέγει το σουβλάκι των 2€ με των 2.70€ ε όσο να ναι χτυπάει άσχημα.
Ποια κόπια ρε θα αλλάξουν που μας κάνουν μια πλύση εγκεφάλου με πουστηδες, λεσβιες, τραβελια, που μέσα στην πλανδημια δεν μπορούσα να κυκλοφορούσα και οι άλλοι κάνανε πάρτι;Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ.Μην αγχωνεσαι θα αλλαξουν τα κοζα καποια στιγμη