spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
;)..για ελα μεσα εσυ..σοφα λογια αρχηγε
;)..για ελα μεσα εσυ..σοφα λογια αρχηγε
Τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά όπως γράφω και στην κριτική μου αν τη διάβασες, είναι ανάλογα τι ψάχνεις τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα μπορούσες να το έχεις αποφύγει το μούντζωμα αν την είχες διαβάσει.ευκολο.συναντας,μια πολυ ομορφη κοπελα.αλλα απο υπηρεσιες,ειναι μετριες,για να μην πω κακες.οταν φυγεις δεν μουτζωνεσαι που δεν πηρες καποια,που ειναι ποιο μετρια εμφανισιακα,αλλα στο κρεββατι δυναμιτης?...
δεν μιλαω για την συγκεκριμενη.γενικα μιλαω.Τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά όπως γράφω και στην κριτική μου αν τη διάβασες, είναι ανάλογα τι ψάχνεις τη συγκεκριμένη στιγμή. Θα μπορούσες να το έχεις αποφύγει το μούντζωμα αν την είχες διαβάσει.
παρε sabby,την φιλη της αλικης.θα σε αποζημιωσει με το προγραμμα.τελικά για μένα που μου αρέσουν τα πολύ ξέκωλα δεν κάνει... ε??
πχ εγώ την βρίσκω με Αλεξία/Νικόλ, Σίνζια, τις δύο 'Αντζελες...
αλλά πχ η Βαλέρια δεν μου κάνει και πολύ κουκου... οπότε και την Αννουλα την βλέπω πολύ φιλενάδα...
παρε sabby,την φιλη της αλικης.θα σε αποζημιωσει με το προγραμμα.
όχι Χόρχε για σένα δεν κάνει.τελικά για μένα που μου αρέσουν τα πολύ ξέκωλα δεν κάνει... ε??
αλλά πχ η Βαλέρια δεν μου κάνει και πολύ κουκου... οπότε και την Αννουλα την βλέπω πολύ φιλενάδα...
οκ τώρα το έπιασαδεν μιλαω για την συγκεκριμενη.γενικα μιλαω.
¨δουλευουν ακομη αυτες?
¨
Λίγο και όταν μπορούν.
Σωστα!πρώτα οι businessπρωτα το αίσθημα
είσαι καιΣωστα! πρωτα το αίσθημα
ποτέ,πάντα κραταω αυτα που μου λένε....είσαι καιμαρτυριάρηςενημερωμένος
για λίγο γιατι φεύγωποτέ,πάντα κραταω αυτα που μου λένε....
μπορεις να έρθεις στο μέρος μας?
είσαι καιμαρτυριάρηςενημερωμένος
Το βασικο ειναι να χρησιμοποιεις το πανω κεφαλι οταν πρεπει. Μετα ολα βρισκονται - εξηγουνται
τελικά για μένα που μου αρέσουν τα πολύ ξέκωλα δεν κάνει... ε??