anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
που θέλειςΠου βρε Αννουλα που ? που ?
που θέλειςΠου βρε Αννουλα που ? που ?
χαχαχαχαχαχαπάρε κανά τηλ μην είσαι τζαμπατζής
και θα βάλω πολύ καλύτερες φωτογραφίεςαυτή η φωτο είναι πολύ ρομαντικη
ευχαριστωωωωωωωωω πολύμολις εφυγε απο το δωματιο , προσπαθω να συνελθω ,τι κοριτσαρος με αυτο το πουα φορεμα να σου σκαει χαμογελα , ερωτας
καλο μήνα με υγεία ευτυχία χαρά σε όλους καλή πρωτομαγιά και καλά γαμήσια
για να ξέρουμε τι λέμε έχω πεί όλα φουλ 100 μήν μπερδευτειτε χωρίς προκτικο
ελα ντετο φουλ ειναι με πρωκτικο και για αυτο γραφτηκαν απο παιχτες τα 200αρια? τελικα κανεις ή δεν κανεις πρωκτικο? κι αν ναι ποσο επιπλεον? αυτο ρωταμε πολλοι. γιατι απο το τηλ δε λες τιποτα.το αφηνεις φλου.
καλο μήνα με υγεία ευτυχία χαρά σε όλους καλή πρωτομαγιά
οχι δεν την εχω παρει.την εχεις παρει φιλε?
το φουλ ειναι με πρωκτικο και για αυτο γραφτηκαν απο παιχτες τα 200αρια? τελικα κανεις ή δεν κανεις πρωκτικο? κι αν ναι ποσο επιπλεον? αυτο ρωταμε πολλοι. γιατι απο το τηλ δε λες τιποτα.το αφηνεις φλου.
δεν χάνεις και κάτιοχι δεν την εχω παρει.
καλησπέραΕργατικη;
καλησπέραααααααααΤυπε το πρωκτικο ειναι καινουργιο για την Αννα και αρκετα προσφατο. Ελεγε απο καιρο οτι θα το ξεκινησει αλλα δεν γνωριζω ποιος η αν καποιος εχει δοκιμασει.
Στειλε της μηνυμα και θα μαθεις.
Τυπε το πρωκτικο ειναι καινουργιο για την Αννα και αρκετα προσφατο. Ελεγε απο καιρο οτι θα το ξεκινησει αλλα δεν γνωριζω ποιος η αν καποιος εχει δοκιμασει.
Στειλε της μηνυμα και θα μαθεις.
γραψτην στα αρχιδια σου πατρίδα.μερικες σελιδς πιο πισω ελεγε η ιδια οτι κανει. πμ εστειλα αλλα απαντηση δεν πηρα,στο τηλεφωνο δε λεει,οποτε αντε βγαλε ακρη τωρα.
τωρα θα ριξω τα χαρτια να δω τι θα μου βγει