TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλό μπανάκι προσοχή όχι στα βαθιάαφου εισαι λαθος και στο εξηγησα..εσυ το συνεχιζεις...αστο ρε φιλε μια αλλη φορα...καλη συνεχεια
ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλό μπανάκι προσοχή όχι στα βαθιάαφου εισαι λαθος και στο εξηγησα..εσυ το συνεχιζεις...αστο ρε φιλε μια αλλη φορα...καλη συνεχεια
Ξεκινάει από σήμερα το κορίτσι...
Όσοι πιστοί, προσέλθετε
Δεν θα σου απαντήσει ποτέ γιατί τρολαρειΚαί σύ πῶς τὸ ξέρεις;
Έστειλες μνμ και δεν σου απάντησε ή κι εσύ τα περιμένεις όλα έτοιμα στο πιάτο ???Καί σύ πῶς τὸ ξέρεις;
Πολύ σίγουρος είσαι για τον ευατό σου τύπεΔεν θα σου απαντήσει ποτέ γιατί τρολαρει
Έστειλες μνμ και δεν σου απάντησε ή κι εσύ τα περιμένεις όλα έτοιμα στο πιάτο ???
Για να μιλάω κάτι ξέρω.... Άσε τώρα την πλακα για το πόσο σίγουρος ειμαιΠολύ σίγουρος είσαι για τον ευατό σου τύπε
τον απο πάνω γιατί δεν τον πιστεύετε?Παιδιά ειλικρινά από την στιγμή που δεν ξέρετε αν η Άννα δουλεύει η όχι δεν χρειάζεται ούτε να τρολαρετε ούτε να διαφωνείτε απλά για να υπάρχει μια άσκοπη συζήτηση .. Όχι τίποτα άλλο αλλά όταν μπαίνουμε να διαβάσουμε όσοι θελουμε να μάθουμε απλά αν ξεκίνησε η όχι είναι σπαστικό κάθε φορά να διαβάζουμε ασυναρτησίες... Όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ θα το δείξει ο χρόνος αν η Άννα δουλεύει -θα δουλέψει- ποτέ θα δουλέψει- αν δουλέψει κλπ κλπ..
Για να είμαι ξεκάθαρος μπορεί ο από πάνω να λέει την αλήθεια αλλά το γεγονός ότι ο μεν λέει ότι ξεκίνησε και οι άλλοι λένε ότι δεν ξεκίνησε να δουλεύει η Άννα... καταλαβαίνετε δεν ξέρω τι να πιστέψω ...τον απο πάνω γιατί δεν τον πιστεύετε?
τι πιο ευκολο να την παρεις τηλεφωνο και να μαθεις την πραγματικοτηταΓια να είμαι ξεκάθαρος μπορεί ο από πάνω να λέει την αλήθεια αλλά το γεγονός ότι ο μεν λέει ότι ξεκίνησε και οι άλλοι λένε ότι δεν ξεκίνησε να δουλεύει η Άννα... καταλαβαίνετε δεν ξέρω τι να πιστέψω ...
τι πιο ευκολο να την παρεις τηλεφωνο και να μαθεις την πραγματικοτητα
τοτε στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδαΜπορεῖ νά μήν μπορῆ γιά προσωπικούς λόγους...
Το έχω κάνει φίλε μου αλλά δεν απαντάει . Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς μπορεί η Άννα να είναι εξαιρετική στην δουλειά της αλλά ανέκαθεν έπρεπε να κανείς υπομονή για να την συναντήσεις (τουλάχιστον εγώ ). Τώρα αν δεν απαντάει για τον λόγο που περιέγραψα η όχι δεν το ξέρω. Για αυτό άλλωστε είχα στείλει μήνυμα και εδώ μέσα μπας και μάθω αν ξεκίνησε η όχι .. Όπως είπα θα φανει ..τι πιο ευκολο να την παρεις τηλεφωνο και να μαθεις την πραγματικοτητα
Φίλε μου μην δημιουργείς ίντριγκα από το πουθενά...Μπορεῖ νά μήν μπορῆ γιά προσωπικούς λόγους...
ρε φιλε αφου δεν σου σηκωνει τηλεφωνο τι νοημα εχει να μαθεις αν δουλευειΤο έχω κάνει φίλε μου αλλά δεν απαντάει . Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς μπορεί η Άννα να είναι εξαιρετική στην δουλειά της αλλά ανέκαθεν έπρεπε να κανείς υπομονή για να την συναντήσεις (τουλάχιστον εγώ ). Τώρα αν δεν απαντάει για τον λόγο που περιέγραψα η όχι δεν το ξέρω. Για αυτό άλλωστε είχα στείλει μήνυμα και εδώ μέσα μπας και μάθω αν ξεκίνησε η όχι .. Όπως είπα θα φανει ..
Φίλε μου μην δημιουργείς ίντριγκα από το πουθενά...
Το έχω κάνει φίλε μου αλλά δεν απαντάει . Βέβαια αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς μπορεί η Άννα να είναι εξαιρετική στην δουλειά της αλλά ανέκαθεν έπρεπε να κανείς υπομονή για να την συναντήσεις (τουλάχιστον εγώ ). Τώρα αν δεν απαντάει για τον λόγο που περιέγραψα η όχι δεν το ξέρω. Για αυτό άλλωστε είχα στείλει μήνυμα και εδώ μέσα μπας και μάθω αν ξεκίνησε η όχι .. Όπως είπα θα φανει ..
Φίλε μου μην δημιουργείς ίντριγκα από το πουθενά...