Dimitris Kapetanios
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
ναι αυτο το νήμα έχει πεθάνει τελευταία για κάποιο λόγο
Το κάνει συνέχεια να στήνει κόσμο και να μην έρχετε... Μια φορά είχα κλησει ραντεβού μαζί της εννοείται δεν πήγα στο ραντεβου είχα κλησει με την Άντριανα που πέρασα σουπερ και μου έστελνε μηνύματα στο κιν θα σε γαμησω θα βάλω άτομο να σε πλακώσει που με έστησες... Ακόμα περιμένω να φάω ξύλο... Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρυοΦίλε όταν κλείνει ραντεβού και κάτι της τυχαίνει οφείλει να ενημερώσει εγκαίρως. Όχι να έχουμε ραντεβού το απόγευμα από την προηγούμενη μέρα και μισή ώρα μετά το ραντεβού να σου λέει ότι δεν θα έρθει.
Άμα δεις αυτό το έχει κάνει σε πολλούς.
Το κάνει συνέχεια να στήνει κόσμο και να μην έρχετε... Μια φορά είχα κλησει ραντεβού μαζί της εννοείται δεν πήγα στο ραντεβου είχα κλησει με την Άντριανα που πέρασα σουπερ και μου έστελνε μηνύματα στο κιν θα σε γαμησω θα βάλω άτομο να σε πλακώσει που με έστησες... Ακόμα περιμένω να φάω ξύλο... Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρυο
Εμένα πάντως δεν με έχει στησει ποτέ και την έχω συναντησει πάνω απο 10 φόρες!! το οτι είναι δύσκολο να την πετυχεις για να κλείσεις το ραντεβού ναι αλλά στήσιμο ποτέ δεν έχω φαέι!!!αυτα φιλε μου ειναι παιδιαρισματα... η λυση ειναι μια σου ακυρωσε ραντεβου (οπως και σε εμενα, αν δεν ειχα στειλει εγω μηνυμα για επιβεβαιωση 1 ωρα πριν θα ειχα παει σαν τον μαλακα στα νοτια απο βορεια που μενω) γραψε εδω τις λεπτομεριες σβησε το τηλ της και γραφτην στα αρχιδια σου. αυτα τα με εστησε την εστησα ειναι μαλακιες για μικρα παιδια και θα βγουν και μερικοι και θα σε πουν και μαλακα.
Εμένα πάντως δεν με έχει στησει ποτέ και την έχω συναντησει πάνω απο 10 φόρες!! το οτι είναι δύσκολο να την πετυχεις για να κλείσεις το ραντεβού ναι αλλά στήσιμο ποτέ δεν έχω φαέι!!!
Τι ωραίο στήσιμο είναι αυτό!!! Καύλα είσαι Αννούλα!!!
Θα με πουν μαλακά και εγώ μετά δεν θα φάωαυτα φιλε μου ειναι παιδιαρισματα... η λυση ειναι μια σου ακυρωσε ραντεβου (οπως και σε εμενα, αν δεν ειχα στειλει εγω μηνυμα για επιβεβαιωση 1 ωρα πριν θα ειχα παει σαν τον μαλακα στα νοτια απο βορεια που μενω) γραψε εδω τις λεπτομεριες σβησε το τηλ της και γραφτην στα αρχιδια σου. αυτα τα με εστησε την εστησα ειναι μαλακιες για μικρα παιδια και θα βγουν και μερικοι και θα σε πουν και μαλακα.
φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι δεν τους στηνει ολους ομως εχει συμβει σε αρκετους το ιδιο και δεν νομιζω οτι ολοι μας ειμαστε ψευτες.. δεν ξερω τα κρητιρια με τα οποια επιλεγει τα ραντεβου της ισως στους παλιους πελατες να εχει διαφορετικη συμπεριφορα. εμενα την τριτη φορα που μου ακυρωσε (με εμενα να στελνω μηνυμα αν το ραντεβου θα γινει ) της εστειλα ενα πολυ ευγενικο μηνυμα και σταματησα καθε επικοινωνια.