NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Οχι με τιποτα δεν ειναι η ιδια. Η ΑΝΝΑ ειναι για τρελα σκετη
www.bourdela.com/call-girls/girls/katia2/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/katia2/...ριξε[/URL] μια ματια...πιο ωραια φαινεται αυτη της αγγελιας.. την ξερει κανεις?
Aμαν πως εγινε ετσι? 100 ευρω για 1 φορα ζητουσε και πηγαινε με τροπο να σου φαει την 2η ενω στο τηλ ελεγε θα δουμε..!
αν διαβασεις την κριτικη μου,αυτο βγαινει...ειναι λιγο πονηρω η τυπισσα,γιαυτο παμε για αλλα...Aμαν πως εγινε ετσι? 100 ευρω για 1 φορα ζητουσε και πηγαινε με τροπο να σου φαει την 2η ενω στο τηλ ελεγε θα δουμε..!
Την ξερω πολυ πριν βγει εδω με το ονομα σοφια. Απο service δεν ξερω για τους παραπανω λογους που ειπα!αν διαβασεις την κριτικη μου,αυτο βγαινει...ειναι λιγο πονηρω η τυπισσα,γιαυτο παμε για αλλα...
την περναμε στα μπουρδελα γιατι δεν υπαρχουν λεφτα αννουλα.....πρεπει να μπειτε στην λογικη αυτη ολες...καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμιεσε με τον οποιοδηποτε αλλα οταν εχεις αποφασισει να κανεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να συμβιβαζεσαι με την αγορα......λιγοτερα λεφτα περισσοτερα ραντεβου αυτος ειναι ο κανονας!!!καλημερα σου και να περνας ομορφα...Καλημέρα σε όλους τι κάνετε πώς τα περνάτε
εχει δικιο ο φιλος..την περναμε στα μπουρδελα γιατι δεν υπαρχουν λεφτα αννουλα.....πρεπει να μπειτε στην λογικη αυτη ολες...καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να γαμιεσε με τον οποιοδηποτε αλλα οταν εχεις αποφασισει να κανεις αυτο το επαγγελμα πρεπει να συμβιβαζεσαι με την αγορα......λιγοτερα λεφτα περισσοτερα ραντεβου αυτος ειναι ο κανονας!!!καλημερα σου και να περνας ομορφα...
δεν το λεω εγω αδερφε ....ουτε εσυ...οι νομοι της αγορας το λενε!!!εχεις δικιο στο παραδειγμα!!!εχει δικιο ο φιλος..
με 100 θα κανεις 2 την ημερα
με 60 8α κανεις 4...
οποτε και + 60 eyro
εχει δικιο ο φιλος..
με 100 θα κανεις 2 την ημερα
με 60 8α κανεις 4...
οποτε και + 60 eyro