anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Ωχ...Φυσιολογικές τιμές σακχάρου...νηστικός 0,70-1,10....2 ώρες μετά το φαγητό 0,90-1,40.....
Ωχ...Φυσιολογικές τιμές σακχάρου...νηστικός 0,70-1,10....2 ώρες μετά το φαγητό 0,90-1,40.....
έχεις πιάσει πάνω από 4????? Μη δαγκώνεις την Αννούλα...
έχεις πιάσει πάνω από 4????? Μη δαγκώνεις την Αννούλα...
αχ καύλα μου,αχ αγάπη μου,αχ γλυκα μου,αχ μωρό μου...τα αυξημένο σάκχαρο προξενεί ΚΑΙ στυτική δυσλειτουργία...
καταλαβα διαβητικος ε :-αχ καύλα μου,αχ αγάπη μου,αχ γλυκα μου,αχ μωρό μου...τα αυξημένο σάκχαρο προξενεί ΚΑΙ στυτική δυσλειτουργία...
αχ καύλα μου,αχ αγάπη μου,αχ γλυκα μου,αχ μωρό μου...τα αυξημένο σάκχαρο προξενεί ΚΑΙ στυτική δυσλειτουργία...
ουχί....δεν την δάγκωσα,προσεχα!!!!καταλαβα διαβητικος ε :-
δεν εχεις δαγκωσει ωχ κατι δεν μας λες καλα χρυσο μουουχί....δεν την δάγκωσα,προσεχα!!!!
καλά ντε...μπορεί λίγο,κατά λάθος!!!δεν εχεις δαγκωσει ωχ κατι δεν μας λες καλα χρυσο μου
Με το τσιγκέλι θα τα βγάλεις...?καλά ντε...μπορεί λίγο,κατά λάθος!!!
στο τσιγκελι τώρα κρεμεται ένα κατσικουλι...ΜΟΥΡΛΙΑ!!!Με το τσιγκέλι θα τα βγάλεις...?
Καλημερα Αννα μου !!!!Καλημέρααααα αδυναμίες μου ❤❤❤❤❤
Καλημερα Αννα μου !!!!
Τουρκία είσαι?Αννα εισαι ενας πειρασμος! Κριμα που μας χωριζει ενα ολοκληρο αιγαιο! Ελπιζω να πραγματοποιηθει το ταξιδι μου προς αθηνα μεσα ιανουαριου ωστε να μπορεσεις να με αποπλανησεις! Φιλια!
οχι ρε δεν καταλαβες απο που ειναι ο σύμμαχος σου αναστήθηκεΤουρκία είσαι?
ο Ναύαρχος??????? Στο ψαροκάικο?οχι ρε δεν καταλαβες απο που ειναι ο σύμμαχος σου αναστήθηκε
καλα γατα εισαι με πεταλα εισαι πολυ μακρυαο Ναύαρχος??????? Στο ψαροκάικο?