maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
το ranking λες να περιμενε να κανει δουλεια?Με αυτά και με αυτά τη ανεβάσατε πάλι στο ranking!!!!
πιστεψε με...
κ δουλεια εχει...
κ από πολλους μαλακες εχει γλυτωσει...
το ranking λες να περιμενε να κανει δουλεια?Με αυτά και με αυτά τη ανεβάσατε πάλι στο ranking!!!!
ok..άλλο εννοουσα,αλλά τέλος πάντων! Ευτυχώς η δυστυχώς την Αννούλα,ας πούμε,την γνωρίζω πριν ανακαλύψει το σάιτ...το ranking λες να περιμενε να κανει δουλεια?
πιστεψε με...
κ δουλεια εχει...
κ από πολλους μαλακες εχει γλυτωσει...
ειμαι απο νυχτα κ δεν καταλαβα τι εννοουσες συγνωμη αν ειπα κατι κακοok..άλλο εννοουσα,αλλά τέλος πάντων! Ευτυχώς η δυστυχώς την Αννούλα,ας πούμε,την γνωρίζω πριν ανακαλύψει το σάιτ...
Ρε παληκαρια 150 + 50 για μια νεζα που βρωμανε οι μασχαλες της? Μηπως το τερματισατε ρε αγαπουλη
Φίλε μου απο την τακτικές και συνεχείς συναντήσεις μου μαζί της δεν εχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο να μυρίζει ,κανένας δεν σε υποχρεώνει να της στείλεις μήνυμα για ραντεβού , ότι γουστάρει Ο καθένας κανει.....
είπε ο έχων 7 απαντήσεις και καμία κριτική μετά απο 1 χρόνο στο φόρουμ!!Ρε παληκαρια 150 + 50 για μια νεζα που βρωμανε οι μασχαλες της? Μηπως το τερματισατε ρε αγαπουληδες?
είπε ο έχων 7 απαντήσεις και καμία κριτική μετά απο 1 χρόνο στο φόρουμ!!
συναγωνιστη οπως ειδες μονος του μιλαει ;) οποτε τι να ασχοληθεις με ποιον αληθεια ...είπε ο έχων 7 απαντήσεις και καμία κριτική μετά απο 1 χρόνο στο φόρουμ!!
συναγωνιστη οπως ειδες μονος του μιλαει ;) οποτε τι να ασχοληθεις με ποιον αληθεια ...
ΕΙΠΕ ο σοφός Κινέζος!!!!Τσουλατε καμια κονσερβα των κατηφορο ρε ειδημωνες του πληκτρολογιου. Πουτανες πληρωνεται δεν παντρευεται κορες. Σας θηξαμε τη νεζα και βαρατε σαλπιγγες. Get a life
ρε που γεμισαμε ξυνισμενα κλωναριααααα
τελικα επιασε το κολπο σωθηκε η κοπελα
μεινε με την απορια ρε
άστα και μολόγα πες τι έκανε...μεινε με την απορια ρε
ρε που γεμισαμε ξυνισμενα κλωναριααααα
τελικα επιασε το κολπο σωθηκε η κοπελα
τα εχω πει πολλακις... οποιος θελει μπορει να το καταλαβειποιο κολπο φιλε;;;
θες να μας πεις κι εμας αν ξερεις;;
τα εχω πει πολλακις... οποιος θελει μπορει να το καταλαβει