poutanikos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 251
- Πόντοι
- 1
Η αγορά δεν συγχωρεί την αλαζονια κ την επιμονή. Όταν καταλαβαίνεις το λάθος γυρνάς στα ίδια που σε πλουτίζουν χωρίς δισταγμό.
Όντως..33 στα 37(μυνηματα) Αννουλα ;) με ποιον ήθελες να ειναι με εσένα
μηπως εισαι αγαπουλας λεω τωραεάν ξανά ρίξει τις τιμές που λες τότε αυτό δεν είναι σωστή κίνηση για εκείνη..είναι σαν να παραδεχτεί ότι έφαγε τα μούτρα της και επιστρέφει τώρα στα παλιά.
Η αγορά θα γελάει μαζί της και το ξέρει και η ίδια ..
αχ εδώ είμαι
καποιο λαθος κανιες..διαβασε καλα τι γραφω...μηπως εισαι αγαπουλας λεω τωρα
εγω δεν κανω λαθος διαβασε τα μηνυματα σου και θα καταλαβεις εχεις 39 μηνυματα τα 37 λενε για αυτην λεω εγω τωρα ενταξει αν αγαπας δεν ειναι κακοκαποιο λαθος κανιες..διαβασε καλα τι γραφω...
Δύο ανατιμήσεις έχει κάνει και αφού πέτυχε η πρώτη σου λέει, γιατί να μην πετύχει και η δεύτερη...κορόιδα πάντα θα υπάρχουν......από ποια άποψη είναι λάθος έκανε μια ανατίμηση δεν πέτυχε τα ραντεβού που ήθελε και ξανα έριξε τις τιμές
μπα τα κορόιδα πέθαναν τυπε μού.και αν δεν πέθαναν με αυτή την τιμή σίγουρα θα πεθάνουν!!!Δύο ανατιμήσεις έχει κάνει και αφού πέτυχε η πρώτη σου λέει, γιατί να μην πετύχει και η δεύτερη...κορόιδα πάντα θα υπάρχουν......
Εσύ που δεν κάνεις λάθος και τα ξέρεις όλα για πες μας πόσες φορές πιστεύεις ότι είχα συνάντηση με την κοπέλα αυτή;εγω δεν κανω λαθος διαβασε τα μηνυματα σου και θα καταλαβεις εχεις 39 μηνυματα τα 37 λενε για αυτην λεω εγω τωρα ενταξει αν αγαπας δεν ειναι κακο
τι να σου στειλω μηνυμα ρε να μου πεις τι;το αν ειμαι εξυπνος ασε να το ξερω εγω. εσυ συνεχισε την καλη δουλεια που ξερεις να κανεις κακομοιρη ε κακομοιρη α που εισαι δωσε και μπουρπουαρΕσύ που δεν κάνεις λάθος και τα ξέρεις όλα για πες μας πόσες φορές πιστεύεις ότι είχα συνάντηση με την κοπέλα αυτή;
Άσε τις εξυπνάδες και διάβασε καλά τι γραφώ και αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω σχετικά με την αύξηση και την μείωση της αμοιβής της κοπέλας στείλε μου μήνυμα να στο αναλύσω!
Είσαι Κλασικός ΈΛΛΗΝΑΣ (ήθελα να βάλω την άλλη λέξη ξέρεις…)τι να σου στειλω μηνυμα ρε να μου πεις τι;το αν ειμαι εξυπνος ασε να το ξερω εγω. εσυ συνεχισε την καλη δουλεια που ξερεις να κανεις κακομοιρη ε κακομοιρη α που εισαι δωσε και μπουρπουαρ
βουλοσε ρε μαλακισμενο ε μαλακισμενο αντε και γαμισου πολυ ασχοληθηκα μαζι σου κοπρια ε κοπρια προμοτορακο της κακιας ωρας βλακαΕίσαι Κλασικός ΈΛΛΗΝΑΣ (ήθελα να βάλω την άλλη λέξη ξέρεις…)
Ποια δουλεία ρε …που ξέρεις τι κάνω εγώ…
Για να το βουλώσεις με την κοπέλα μια φορά ήταν να γίνει συνάντηση και τελικά ακυρώθηκε..
Τα ξέρεις όλα …άντε πήγαινε για ύπνο τώρα….
Κάθε φορά συνεχίζεις και γίνεσαι όλο και πιο μ*****ς τελικά…βουλοσε ρε μαλακισμενο ε μαλακισμενο αντε και γαμισου πολυ ασχοληθηκα μαζι σου κοπρια ε κοπρια προμοτορακο της κακιας ωρας βλακα
σαλτα γαμισου προμοτορακο της κακιας ωρας :thebigfinger:Κάθε φορά συνεχίζεις και γίνεσαι όλο και πιο μ*****ς τελικά…
Σε κόβω για βραβείο στο τέλος.
Σε λυπάμαι..άντε καληνύχτα τώρα
Στης πουτανας τη ποδιά,σφάζονται παλληκάρια!!!!!
αν εννοεις για μενα κανεις λαθος τυπε ;)Στης πουτανας τη ποδιά,σφάζονται παλληκάρια!!!!!
Ρε φίλε είπα την γνώμη μου σχετικά με την αμοιβή της κοπέλας και βγήκε ο benelli και έλεγε μετά εξυπνάδες χωρίς να με ξέρει καθόλου…Στης πουτανας τη ποδιά,σφάζονται παλληκάρια!!!!!