anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.542
- Πόντοι
- 4.636
πως κάνεις έτσι...γεροπαράξενε...δεν ξαναπινω καφε ρε ενοσω ειμαι στο σαιτ και εισαι κι εσυ μεσα.
εχω κλασει στο γελιο με τα τρια ποστ εδω αντε
πως κάνεις έτσι...γεροπαράξενε...δεν ξαναπινω καφε ρε ενοσω ειμαι στο σαιτ και εισαι κι εσυ μεσα.
εχω κλασει στο γελιο με τα τρια ποστ εδω αντε
Εγώ σε έκανα signature πάντως!πως κάνεις έτσι...γεροπαράξενε...
σαν να λέμε ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ...
Φακελάκι!!!Για να πάρουμε σειρά να ... πηδήξουμε!!! Και μετά κατηγορούμε τον καθηγητή.. Που έδινε ψωλοπτυχια...και παιζει και φακελακι μαλλον για προτεραιοτητα.
πιστευω καλυτερα ετσι
θελαμε 5 μερες αναμονη για να κανουμε ενα ραντεβου με την αννα
ειδικα εμεις που ειμαστε της τελευταιας στιγμης εστω και με την αυξηση της τιμης βοηθαει αρκετα
που να ξερεις που θα εισαι σε 5 μερες απο τωρα
δεν γινοτανε με τιποτα να βρεθεις
εγω προσωπικα θα την δω τωρα αν μπορεσει και μου κλεισει αμεσο ραντεβου εντος μιας μερας η ακομα καλυτερα και την ιδια μερα που το θελω
τυπε δεν ειναι σιγουρο, ενας γραφει οτι θα της δινει συν 50 μπουρμπουαρ, μπορει να ειναι πολλοι ετσι :-
+50 το πουρμπουάρ από τους κιμπαρηδες!!!Αννούλα 200€ το απλό και 300€ το σπέσιαλ,απο το μνημόνιο βγήκαμε.
Τα κορίτσια ζητάνε όσο θέλουν αφού βρίσκονται πελάτες και τα σκάνε.μην μας έρθει βαριά η αύξηση του κατώτατου μισθού.+50 το πουρμπουάρ από τους κιμπαρηδες!!!
Τελικά από ότι έχω δει έχει πολλούς ανοιχτοχεριδες εδώ... Αντί όλοι να κυνηγάμε την μείωση τιμών, άλλοι υποστηρίζουν την αύξηση... Αυτοί λογικά θα υποστηρίζουν και τις αυξήσεις στις φορολογιες...εξαλλου και το κράτος να μαζέψει λεφτά θέλει...