livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
15050 διαφημισει της κοσμοτε θα γινει η αννουλαΓια την ακριβεα 150+50
15050 διαφημισει της κοσμοτε θα γινει η αννουλαΓια την ακριβεα 150+50
Μιλησα με αννα προχθές.και μου έστειλε ένα μνμ στο Viber ότι άλλαξε τις τιμές από 100 πηγε150 + 50 για κωλο :-( δυστυχώς :'(
εγω θα τις πω οτι αργισε να αλλαξει την τιμη...Πες της να το ανεβασει κι αλλο τοτε :-
Δηλαδή, θες να πεις ότι η BMW είναι καλή; Ατυχής η σύγκριση. Για μένα πρώτα είναι η Alfa και μετά όλα τα άλλα.εγω θα τις πω οτι αργισε να αλλαξει την τιμη...
στην τελικη εχει το δικαιωμα να πει οτι τιμη θελει...η αγορα ετσι ειναι..ελευθερη...
οτι πληρωνεις ..αυτο περνεις...
ΒΜW σε τιμη Hyundai δεν γινεται..χαχαχα
Δηλαδή, θες να πεις ότι η BMW είναι καλή; Ατυχής η σύγκριση. Για μένα πρώτα είναι η Alfa και μετά όλα τα άλλα.
Μιλησα με αννα προχθές.και μου έστειλε ένα μνμ στο Viber ότι άλλαξε τις τιμές από 100 πηγε150 + 50 για κωλο :-( δυστυχώς :'(
Πολυ χαλαρα το πηρατε
Θυμαμαι τις μαχες που ειχαν δοθει στο νημα της Βερονικας για την ανατίμηση
Εκει βεβαια επαιζε και πολεμος νταβατζηδων
εγω θα τις πω οτι αργισε να αλλαξει την τιμη...
στην τελικη εχει το δικαιωμα να πει οτι τιμη θελει...η αγορα ετσι ειναι..ελευθερη...
οτι πληρωνεις ..αυτο περνεις...
ΒΜW σε τιμη Hyundai δεν γινεται..χαχαχα
Και δεν ξερεις και εχεις και αποψη τι κανω εγω...Μάλλον εσύ βλέπεις BMW με το κιάλι. Εμείς που βλέπουμε BMW στα 80 και σε καλλίτερες ακόμα τιμές απαξιούμε.
Και δεν ξερεις και εχεις και αποψη τι κανω εγω...
Κατσε εσυ με την Κινεζικη BMW των 80 Ευρω και ασε εμενα τι βλεπω..
Φίλε δεν θα κάτσω να μπω σε αντιπαράθεση, είναι κάτι που εδώ, το αποφεύγω. Φυσικά και δεν ξέρω τι κάνεις, ούτε με ενδιαφέρει να μάθω.
Από τα συμφραζόμενα σε αυτά που γράφεις βγαίνει ότι σου αρέσει να ακριβό – πληρώνεις την BMW. Δικαίωμα σου!
Εμένα μου αρέσει να την πληρώνω όσο αξίζει ή και καλλίτερα. Μαγκιά μου!
Τέλος, φυσικά και δεν μιλάω για κινέζικη BMW, αλλά για γκόμενα στα κυβικά της Άννας και λίγο καλλίτερη στα σημεία.
Καλά έκανε το μωρό,άντε μπας και ξεσκαρτάρει λίγο για να μπορούμε να την κλείνουμε πιο εύκολα κάνα ραντεβού.
Πάντα 150 της άφηνα,οπότε μία η άλλη ;)
Καλά έκανε το μωρό,άντε μπας και ξεσκαρτάρει λίγο για να μπορούμε να την κλείνουμε πιο εύκολα κάνα ραντεβού.
Πάντα 150 της άφηνα,οπότε μία η άλλη ;)