Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Γεια σου αγάπη,αστέρι,ομορφιά,πούλια και αυγερινέ...σε παντρεύομαι αν θες και το ταμείο της οικογένειας κοινό ![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Καλώς την κάβλα!!!!!!!!!επανήλθες δριμύτερη!!!!!!Αγάπες μου αστέρια μου είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε για να κάνουμε τα πάντα Σας φιλώ γλυκά παντού παντού ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Θεϊκή κωλάρα μωρό μου!!!!
Βλέπω να τον παίζουμε για πάρτη σου μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια!!!!Αγάπες μου αστέρια μου είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε για να κάνουμε τα πάντα Σας φιλώ γλυκά παντού παντού ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Αμάν, μας έχεις γαμήσει...Αγάπες μου αστέρια μου είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε για να κάνουμε τα πάντα Σας φιλώ γλυκά παντού παντού ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Αγάπες μου αστέρια μου είμαι στη διάθεσή σας όποτε θέλετε για να κάνουμε τα πάντα Σας φιλώ γλυκά παντού παντού ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
...τα δινει αλλουΓεια σου αγάπη,αστέρι,ομορφιά,πούλια και αυγερινέ...σε παντρεύομαι αν θες και το ταμείο της οικογένειας κοινό![]()
στα ορθια και στην ανηφορα,ρε τσουλακι,και ας με βγαλεις νοκ αουτΑχ εδώ στα όρθια θελωωωωωωω❤❤❤