CAVALLINO RAMPANTE
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2018
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Τι μούνα που είσαι ρε Άννα...Καλησπέρα αγάπη μου Αχ και στις δύο φάσεις της φωτογραφίας Εγώ είμαι καύλες μου γιατί με ρωτάτε πολύ ποια είναι η κοπέλα εγώ είμαι αστέρια μου
Τι μούνα που είσαι ρε Άννα...Καλησπέρα αγάπη μου Αχ και στις δύο φάσεις της φωτογραφίας Εγώ είμαι καύλες μου γιατί με ρωτάτε πολύ ποια είναι η κοπέλα εγώ είμαι αστέρια μου
Καλησπέρα στο πιο καυλιαρικο μωρό.....Καλό ξημέρωμα σε όλους σας φίλο παντού παντού γλυκά
η μουνα η αννα ειναι στην φωτο και οι δυο.δεν υπαρχει φιλη,μονη της γαμιεται.Καλημέρα Αννούλα, καλημέρα όμορφη!!! Το ονομα της φίλης σου δε μας το είπες! Πληροφορίες για τις δύο σας????
Καλό ξημέρωμα σε όλους σας φίλο παντού παντού γλυκά
Εδώ είναι όλα τα λεφτά. Γυναικάρα...Καλημεραααααα
Μ αρεσει ο τροπος και ο χρονος που εκθετεις το αιτημα σου φιλε ΜιμηΑννουλα μπορεις σημερα το μεσημερι να σε δω.
150 φίλε μου.φοβερή κοπελια.
δίνει κωλαράκι και πόσο αν ξερει κανείς
σχεδόν τζάμπα...150 φίλε μου.
Σε σχεση με κατι χοντροκωλες που παρουσιαζονται σαν πορνοσταρ,την τυφλα τους,ζητανε 150...σε συγκριση η Αννουλα,τα διπλα επρεπε...σχεδόν τζάμπα...
Σε σχεση με κατι χοντροκωλες που παρουσιαζονται σαν πορνοσταρ,την τυφλα τους,ζητανε 150...σε συγκριση η Αννουλα,τα διπλα επρεπε...
Σε σχεση με κατι χοντροκωλες που παρουσιαζονται σαν πορνοσταρ,την τυφλα τους,ζητανε 150...σε συγκριση η Αννουλα,τα διπλα επρεπε...
..εχεις δικιοΣε σχεση με κατι χοντροκωλες που παρουσιαζονται σαν πορνοσταρ,την τυφλα τους,ζητανε 150...σε συγκριση η Αννουλα,τα διπλα επρεπε...