Geovgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα
Καλησπέρα κούκλα... ωραίες φώτο αλλά ανέβασε και καινούριες...μην επαναλαμβάνεσαι συνέχεια!!
Καλησπέρα
μια χαρα εισαι
ευχαριστώμια χαρα εισαι
Θα πρεπει να βρω χρονο να την συναντησω. Ωραιο σωμα, ωραιο στυλ, ευχομαι να κανει και καλο σεξ.
ρε ποσο σας δουλευη η γκομενα μερικους, δεν δεν εχετε αναρωτηθει γιατι μοστραρη τον εαυτο της συνεχεια με φωτο και ομως δεν την περνη κανενας,και αλλες κοπελες χωρις διαφημιση εχουν πελατεια δεν μετραει το αυτο που φαινεται.αλλα αυτο που γινεται.
καμμια κοπελα δεν εχει δουλεια ολες τις μερες ολες τις ωρες. Τη συγκεκριμενη δεν την ξερω δεν με ξερει. Μια χαρα κανει τις ελευθερες ωρες στελνει χαιρετίσματα και φωτο.
Τωρα για το δικο σου το ποστ και τις συμμετοχες κατι καταλαβαινει ο κοσμος :S
Εγω ειμαι γυναικαρα με τα αλά τεις δέν έχω ανάγκη από διαφημιση :-* :-*
Εισαι γυναικάρα με πολλές αρετές, και αν η μετριοφροσύνη ήταν αρετή θα την είχες και αυτή.Εγω ειμαι γυναικαρα με τα αλά τεις δέν έχω ανάγκη από διαφημιση :-* :-*
με τα ποια??????Εγω ειμαι γυναικαρα με τα αλά τεις δέν έχω ανάγκη από διαφημιση :-* :-*
Εγω ειμαι γυναικαρα με τα αλά τεις δέν έχω ανάγκη από διαφημιση :-* :-*
ρε ποσο σας δουλευη η γκομενα μερικους, δεν δεν εχετε αναρωτηθει γιατι μοστραρη τον εαυτο της συνεχεια με φωτο και ομως δεν την περνη κανενας,και αλλες κοπελες χωρις διαφημιση εχουν πελατεια δεν μετραει το αυτο που φαινεται.αλλα αυτο που γινεται.
στη Βαλέρια από τότε που έβαλα εγώ, πάει τρένοκαι η αντζελα007 οταν πεφτει η δουλεια ποσταρει καμια 100αρια φωτος να μας θυμησει την παρουσια της...
ειδες την βαλερια ποτε να ποσταρει ?
αλανιααααααα μου τρελααα....γατες ειστε !
"Με τα ολα της".με τα ποια??????
στη Βαλέρια από τότε που έβαλα εγώ, πάει τρένο
Λέω και στην Άννα να τη βγάλω μερικές αλλά δε θέλει.