anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
αχ πάρτι με ούζο ποσό μου αρέσει φέρτε μου ούζα μωρό μου εάν έπινα όμως καλό θα ήταν αλλά εγώ θα χρησιμοποιήσω τα μπουκάλιακαι τι παρτι ρε παοιδια
αχ πάρτι με ούζο ποσό μου αρέσει φέρτε μου ούζα μωρό μου εάν έπινα όμως καλό θα ήταν αλλά εγώ θα χρησιμοποιήσω τα μπουκάλιακαι τι παρτι ρε παοιδια
αχ πόσο μου αρέσουν τα πάρτι μας τρελάνουν αχ και να είστε πολυ αστέρι μου για να με πάρετε όλη ταυτόχροναάρχισε το πάρτι...
καλησπέρα μωρο μου με τις καινουργιες φωτο τα σπας!!!ελπιζω να γευτω συντομα την υπεροχη κωλαρα σου καβλα μου...Καλησπέρα αχ τι μου κάνετε πως μου είστε
αχ μωρό μου αχ ότι θέλεις κάνε μεκαλησπέρα μωρο μου με τις καινουργιες φωτο τα σπας!!!ελπιζω να γευτω συντομα την υπεροχη κωλαρα σου καβλα μου...
αχ ναι μωρό μου δεν φαίνεται κανονικότατα γνήσια Ελληνίδαελληνιδα εισαι?
ρε εσυ πολυ στο νατουραλ το γυρισες πως την ειδες φυσιολατρης ;) εδω νινιλατρης πρεπει να εισαιΟ χάρης Χριστόπουλος έκανε την φωτογράφιση μωρό αυτές είναι επαγγελματικές βάλε καμιά αματουρ να δούμε τι παίζει κούκλα μ
χωριό Κορμάκι - sexy κοιλιτσα!!!αχ ναι μωρό μου δεν φαίνεται κανονικότατα γνήσια Ελληνίδα
ρε τομάρι εσύ ξέρεις θέλω τα ποιό φυσικά κατάλαβες δεν θέλω τα στημένα τα πολύ βαμμένα για να εχω κ γνώμη κατάλαβες τρελό αγόρι εεεερε εσυ πολυ στο νατουραλ το γυρισες πως την ειδες φυσιολατρης ;) εδω νινιλατρης πρεπει να εισαι
την εσκισες τι μαλακιες λεω εσυ μονο χαρτι απο φαξ μπορεις να σκισηςρε τομάρι εσύ ξέρεις θέλω τα ποιό φυσικά κατάλαβες δεν θέλω τα στημένα τα πολύ βαμμένα για να εχω κ γνώμη κατάλαβες τρελό αγόρι εεεε
δεν εχω τόσα λεφτά ρε είναι ακριβή για μένα παω σε ποιό χαμηλό μπάτζετ χε χετην εσκισες τι μαλακιες λεω εσυ μονο χαρτι απο φαξ μπορεις να σκισης
Αχ πόσω απίστευτα περνάω μαζί σάς σάς φίλο παντού παντού παντού παντού παντού παντού λατρείες μου όμορφες