anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
αχ μωρό μου καύλα μου έτσι θέλω να μου την σκίσε τε❤❤❤ΠΩΠΩ κωλοτρυπίδι!!
Τι πατούρα ειναι αυτή ρε μωρό μου???????
αχ μωρό μου καύλα μου έτσι θέλω να μου την σκίσε τε❤❤❤ΠΩΠΩ κωλοτρυπίδι!!
Τι πατούρα ειναι αυτή ρε μωρό μου???????
καύλα μου έλα από πίσω πίσω μου και κάρφωσε το μωρό μουΑχ και να ήμουν απο πισω καυλα μου
μωρό μου θα βάλω λάδι και θα έρθω βράδυ υγρή και δροσερήΒάλε λάδι και έλα βράδυ...
την δίνω καύλααααααα μουδωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αννα την κωλαρα σου
αχ μωρό μου θα δροσιστούμε μαζί καύλα μου ❤❤❤ζεστη ζεστη ζεστη δεν κανει τιποτα το A/C θα βγαλω ανεμιστηρια κ παγακια!!!
:coolcondom: :coolcondom:
καλησπέραααααααα μωρό μου αστέρι μου καύλα μου ευχαριστώ θερμά να έρθεις μωρό μου εδώ θα είμαι για όλα ❤❤❤❤❤❤Αννούλα έχεις ανεβάσει πολύ το επίπεδο στο photoshooting....τωρα το να σου πω ότι έχεις κορμάρα....κωλαρα κ όλα τα αρα....δεν υπάρχει λόγος...μπραβο σου κ πάλι....οταν θα γυρίσω πισω με το καλο θέλω πολυ να σου την κωλάρα...
αχ έλα μωρό έλα καύλα μουαυτη την σουφρα ,παροτι την εχω σπατουλαρει,δεν την εχω γαμισει ακομα καυλα μου.θα στην περιποιηθω ομως σε λιγες ημερες και θα γραψω σχετικα και εδω και κριτικη.
καύλα μου αστέρι μου ❤❤❤❤❤❤❤❤ΠΟΥ να χαλαρωσουν τα capital kontrol απο 18 μαιου poy λενε θα ανοιξη trapeza to koritsi meta ;)
καλησπέραααααααα αστέρι μου ❤❤❤Καλησπερα Καυλιαρα μου <3 <3
καλησπέραααααααα μωρό μου ❤❤❤❤❤❤❤Καλησπερα πανεμορφο μωρακι μου!!!❤❤❤❤❤❤
αχ μωρό μου έρχονται καυτές φωτογραφίες μουτι καύλα είσαι αννούλα,μας τρέλλανες τώρα
τωρα μας εστειλες αδιαβαστους.....καυλιαρα γυναικα!!
[/quote καύλα μου μωρό μου ❤❤❤
αχ δροσερές θα βάζω μωρό μου ❤❤❤❤Τώρα που καλοκαίριασε να λες ότι βάζεις δροσερές φωτογραφίες, μην ανεβάζεις κι εσύ κι άλλο τη θερμοκρασία ;)
αχ δροσερές θα βάζω μωρό μου ❤❤❤❤
αχ μωρό μου πολύ πάρα πολύ είμαιΤελικα ποσο αχορταγη καυλιαρα εισαι μωρο μου!!!!!!!!!
αχ από κοντά τα κάνω όλα μα όλα καύλα μουΚι αν παραπονεθεί κανείς, τον ανάβεις από κοντά, ξέρεις εσύ ;)
αχ μωρό μου αστέρι μουΚαυλωσεεεεεεε μααααςςςςςς!!!!!!!!11