ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
έρχονται πολύ καυτές φωτογραφίες καύλα μου
λέγε τετοια ... λέγε τέτοια ....
έρχονται πολύ καυτές φωτογραφίες καύλα μου
Εκεί που λες οτι τα εχεις δει όλα απο την Αννούλα συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα...συνέχισε να μας καυλωνεις κοριτσαρα!!!
αμάν!!!τι παύλα Κορμακί είσαι εσύ?μωρο μου η επίπεδη κοιλιτσα σου είναι όνειρο!!!μην Σταμάτας να μας την δείχνεις!!!!!!καύλα μου αστέρι μου
Αννούλα είσαι για τρελό ξέσκισμα...
καλησπέραααααα μωρό μουΑπόψε τα βλέπω διπλά
ήλιος λάμπει κι ας είναι μεσάνυχτα
δυο τσιγάρα πολύ δυνατά
κι εκτοξεύομαι μέσ' το διάστημα .
μωρό μου καύλα μουΚαυλα εισαι αννουλα!
ναι αστερι μου είμαι για πολύ πολύ ξέσκισμαΑννούλα είσαι για τρελό ξέσκισμα...
καλησπέραααααα ομορφόπαιδοαμάν!!!τι παύλα Κορμακί είσαι εσύ?μωρο μου η επίπεδη κοιλιτσα σου είναι όνειρο!!!μην Σταμάτας να μας την δείχνεις!!!!!!
αχ μωρό μου έχω πολλες καυτές όρεξης και καυτές φαντασιώσεις έρχονται πολλές φωτό αυτές τις ημέρεςΕκεί που λες οτι τα εχεις δει όλα απο την Αννούλα συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα...συνέχισε να μας καυλωνεις κοριτσαρα!!!
μωρό μουπάμε για ...σούβλες
αστερι μου μωρό μου ομορφιά μου καύλα μου2πλά τα βλέπω ... με μέθυσε η ομορφιά σου
μωρό μου θέλω να με ξέσκιζε τεβαζεις φωτια αννουλα...........καυλα!!!
καλησπέραααααα μωρό μου ομορφόπαιδο αστέρι μου καύλα μου έτσι τα θέλω όλα στό στόμα μουπαιδιά προσοχή η αννουλα είναι σκέτη καυλα δεν το πίστευα ότι τα κάνει όλα μέχρι που την συνάντησα.
ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβου μας καυλα μου θελω να σε γευτω παντού μωρο μου....αχ μωρό μου έχω πολλες καυτές όρεξης και καυτές φαντασιώσεις έρχονται πολλές φωτό αυτές τις ημέρες