anna110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2014
- Like
- 24.323
καλησπέραααα αστέρι μουκαι οχι μονο
καλησπέραααα αστέρι μουκαι οχι μονο
Προς στιγμή νόμισα ότι θα έβγαινες με τον Βγενόπουλο.
καλημέρα καύλα μου πες ότι θέλεις μωρό μου θέλω πρόστυχα λόγια μου αρέσουν πολύ καυλαρα μουSer φίλε μου.......... Την Αννα την έχω συναντήσει...... ΜΟΥΝΑΡΑ!!! Συγνώμη Αννα
καλημέρα μωρό μου ζουζούνι μου καύλα μου εχθές να δείς τι έγινε μόλις σηκώθηκα και χόρεψαΑννουλα στο μπαρακι που καθεσαι εσαι πολυ sexy !
ΠΟΛΛΕΣ φωτιες θα αναψες !!!
καλημερα αστέρι μου εχθές ήταν υπέροχα φανταστικάαναβεις φωτιες βραδυατικα Αννουλα!!!στις εξοδους σου πρεπει να καις πολλες καρδιες...
αχ μωρό μου εσύ λατρεία μουΌχι αστέρι, απλώς...
Γαλαξίας κανονικός είσαι μωρό μου!! :-*
αχ μωρό μου οπότε θέλεις αστέρι μου θα ρουφήξω παντού καύλα μουκαλησπερα καυλα μου και εμεις σε λατρευουμε και σε γουσταρουμε για τις υπεροχες στιγμες που μας χαριζεις!!ανυπομονω να ξαναβρεθουμε μωρο μου....
καλημερα μωρό μουΓεια σου Αννουλα, και φοβερο σερβις και πολύ καλο παιδι.
καλημερα μωρό μου ομορφόπαιδο αστέρι μουδε θελω τέτοια... Η Αννούλα δουλεύει σε δυνατές στροφές και το κωλαρακι της αντέχει μπόλικο σφυροκόπημα...
καλημερα λατρεία μουοτι μπορω κάνω... Η Αννούλα ειναι απο τα στανταρακια που λέγαμε...
μωρό μουετοιμάσου Αννούλα...
τυχερος ο φιλος
καλημέρα αστέρι ομορφιά μουΚαλησπερα ομορφια μου!!
καλημέρα ζουζούνακι μου μωρό μου καύλα μουΜωρο μου ατέλειωτο. Με τρελαίνουν οι φωτογραφίες που ανεβάζεις. Μετράω μέρες για να σε δω και έτσι που με έχεις κάνει turbo ελπίζω να είσαι έτοιμη γιατί ούτε εγώ ξέρω τι θα γινει
Καλημερα Ανουλακαλημέρα μωρό μου ζουζούνι μου καύλα μου εχθές να δείς τι έγινε μόλις σηκώθηκα και χόρεψα
αχ μωρό μουΚαλημερα Ανουλα
(Τι καλημερα μεσημεριασε) Το πιστευω οτι θα εγιvε ΣΕΙΣΜΟΣ με το που σε ειδαν ολοι..με τα ΚΟΚΚΙΝΑ
==============================
Στο Παρτυ (πρεπει να ησουν 5μ μακρια μου αν δεν κανω λαθος) αλλα ησουνα περικυκλωμενη
και επειδη ειμαι ντροπαλος δεν ηρθα κοντα για να σε γνωρισω ,
Καλημερα Ανουλα
(Τι καλημερα μεσημεριασε) Το πιστευω οτι θα εγιvε ΣΕΙΣΜΟΣ με το που σε ειδαν ολοι..με τα ΚΟΚΚΙΝΑ
==============================
Στο Παρτυ (πρεπει να ησουν 5μ μακρια μου αν δεν κανω λαθος) αλλα ησουνα περικυκλωμενη
και επειδη ειμαι ντροπαλος δεν ηρθα κοντα για να σε γνωρισω ,
καλημέρα μωρό μου, ανεβαίνεις και β. προάστια (pines, midas klp)?αχ μωρό μου
pines ναί μωρό μουκαλημέρα μωρό μου, ανεβαίνεις και β. προάστια (pines, midas klp)?